Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cos Smiesznego Ze Szkoly Cz.2 ^-^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna czesc smiesznych zdjec, ze szkoly. Tym razem zaden nie jest moj, ani moich znajomych ;x.

1.

fasdassadf.jpg

2.

1267807393byyasu500.jpg

3.

1266656343bylycan500.jpg

4.

1268324895bytajemniczyd.jpg

5.

1264427846byadmin500.jpg

Jesli sie usmiechneliscie to dajcie mi + ^-^.

Niedlugo 3 czesc.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Ja pierdziele po co ty kłamiesz ,że to twoje lub twoich znajomych??Przecież to jest z wyciagamykarteczki.pl Myślisz że będziesz fajny?

Opublikowano

Ja pierdziele po co ty kłamiesz ,że to twoje lub twoich znajomych??Przecież to jest z wyciagamykarteczki.pl Myślisz że będziesz fajny?

OMG. Czlowieku naucz sie czytac -.-. Jest napisane, ze tym razem nic nie jest moje, ani moich znajomych ;x.

Czytanie ze zrozumieniem...

Pozdro!

Opublikowano

Kartoffel po pierwsze na samym początku jak to napisałeś to było że to twoi znajomi.Po drugie masz inny temat w którym piszesz że to twoje ,ale to też jest z wyciagamykarteczki.pl mądralo

Opublikowano

Kartoffel po pierwsze na samym początku jak to napisałeś to było że to twoi znajomi.Po drugie masz inny temat w którym piszesz że to twoje ,ale to też jest z wyciagamykarteczki.pl mądralo

Pomyliles tematy ^-^. Od poczatku bylo ze zadne z tych nie jest moje ani moich znajomych ;x.

Pozdro!

Opublikowano

Masz jeszcze jeden temat z podobnymi screenami i pisze tam że jedno jest twoje ,a byc nie może bo jest z wyciagamykarteczki.pl(nie kłam że ty dodałeś tam chyba że jesteś adminem tej strony)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...