Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol nie inject'uje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem od nowego patchu 5.20. Mam bola od Finn'a i wszystko działa zalogowałem się wgrałem sobie skrypty i gdy odpalam potem grę to mi nic nie działa tak jakbym wcale nie miał bola odpalonego. Nie działają te wbudowane skrypty zoom hacki my vision etc. oraz te które sam sobie wgram. Dzieki za pomoc :)

Opublikowano

Ogólnie tak. Jeżeli masz BoL'a z Nulled, to musisz mieć spełnione auth. Czyli:

*10 pkt reputacji
*25 postów
*Dodatni/mierny poziom leecher. 

Wtedy możesz używać BoLa scrackowanego.

No i musisz mieć hotfixa - jest to taki pliczek, który podmieniasz u siebie w folderze z lolem, zazwyczaj gra się na hotfixach kiedy wychodzi mały patch, ale jest zwiększona szansa na bana - możliwe, że dodali antycheata akurat w tym mini patchu. 
Wersja Live League_Of_Legends.exe ma wersję 5.20.0.289, natomiast hotfix ma 5.20.0.284. Znajdziesz na Nulled. :)

Opublikowano

Pobralem to co napisales, ale mi nie działa... Mam taki komunikat: You are trying to open the league of legends game client in an invalid way. To successfully open the game client, click on the Play buttont and join queue or create a custom game.

Opublikowano

Dołączam się do pytania, bump

Dodam tylko, że w moim przypadku nie injectują się skrypty, BOL wyświetla mi wiadomość powitalną na czacie 

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...