Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update i gubi klatki i duży ping

Michoł3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo po najnowszym update mam ping na poziomie 90-100 w nocy (nikt internetu nie używa) wcześniej było 60 w nocy i do tego było 0% zgubionych klatek a teraz waha się między 6-10 % 

co zrobić ? Wpisywałem jakieś komendy max ping itd ale nic nie dało ustawiałem na 50 i wyszukiwało jakiś ruski serwer ze 100 pingu i 9% klatków zgubionych. Robiłem reinstall, niepomogło. Internet neostrada 20/1Mbit

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Próbuj reset routera przed graniem, ja mam liveboxa (orange 10/1) i mi to pomaga. Ping normalny mam 70, a czasem jest tak że wbijam na mma (używam mm picker, to gram tylko na niemieckich) i mam 100 albo 200 stałego pingu, wtedy robię reset i jest już git. Coś ogólnie jest nie tak z tymi serwerami i przy niektórych dostawcach to są jakieś jaja. Gram zawsze na początku na rozgrzewkę dm od neogeara i co kiedyś nie było problemu to mam tam teraz zawsze 10% loss albo choke.

Opublikowano

była. nic nie znalazło. po resecie routera tak samo

No to kolejny patch, który zaniża FPS. Niestety sam nie jestem teraz w stanie sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...