Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skalowanie obrazu w CS:GO na W10

MaJki23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam można już skalować obraz na pełny ekran , wprowadzili jakieś aktualizacje lub sterowniki do nvidi które na to pozwalają ? ponieważ gram w cs'a na ustawieniach 4:3 1024:768 ze skalowaniem na pełny ekran (bez czarnych pasków po bokach) Gdy uaktualniłem system do win 10 ta opcja po prostu nie działała a granie w cs'a z czarnymi paskami po bokach mi nie podchodzi. A chciałbym pograć bez używania zbędnych programów i tp :)

graphic.png

Opublikowano

no tak, kilka tygodni temu wyszla latka ktora naprawila skalowanie:)

Naprawdę działa już ?

Możesz ściągnąć program HRC, tam ustawiasz rozdziałke i jest na cały ekran bez pasków xD

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem... Chcę grać bez zbednych programów 

graphic.png

Opublikowano

Przecież cały czas jest opcja skalowania wiec nie wiem w czym masz problem.

Daj zdjęcie z panelu sterowania skalowaniem.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Co ci po zdjeciu z panelu , w wind 10 jak zaktualizowałem jakiś czas temu nie działało skalowanie wiec wróciłem do 8.1 gdzie skalowanie działa poprawnie jedyną opcją w win 10 było używanie programu do skalowania "HRC" czy jakoś tak a to nie jest wygodne za każdym razem uruchamiać cs'a z programem i pamiętaniu o zmienianiu rozdzielczości przy wyłączania cs'a bo wypierd*li ci pulpit do góry nogami 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...