Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy wygląd profili na malu - co o nim sądzicie?

RoyalvFULL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda on mniej więcej tak: http://scr.hu/1wdk/8jc38

Na swoich profilach na malu zobaczycie więcej szczegółów.

Moim zdaniem wygląda lepiej. Przejrzyściej. Cieszy mnie również dodanie informacji o tym ile serii zrewatchowalismy, bowiem sam czasami to robię, jak seria była świetna, a już ją trochę zapomnialem.

Co wy sądzicie o nowym wyglądzie profilu na malu?

6108514433687761429644.png

Opublikowano

A dlaczego k***a mać musisz być jebanym stalkerem i robić zdjęcia akurat mojego profilu a nie swojego? -.-

Tak z*******y pro elo wygląd, naprawdę cała ekipa się postarała. Nic tylko brawa i oklaski

Opublikowano

A dlaczego k***a mać musisz być jebanym stalkerem i robić zdjęcia akurat mojego profilu a nie swojego? -.-

Tak z*******y pro elo wygląd, naprawdę cała ekipa się postarała. Nic tylko brawa i oklaski

Chcialem poznać twoją reakcje. Wchodzisz w temat na mpcforum tego idioty royala ;), któremu jeszcze nie znudziło się zakładanie kont, juz się spodziewasz, że znowu jakieś idiotyzmy utworzyl i nie myliles sie, wchodzisz w screena, a tam patrzysz - twój profil. Twoja mina musialabyć bezcenna :P

@unwarn

ten nowy wygląd mala jest na prawde fajny. Polecam tego allegrowicza

Opublikowano

pododawajcie sobie animu to zobaczycie co to jest xD

mala mam chyba z tydzień i myslałem że ja cos zepsułem ale teraz ładniej wyglada, jakby jeszcze zmienili edytor tej listy to by było op, ale za duze wymagania chyba mam

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Mnie się podoba. Kolorki ładne i w ogóle wszystko fajnie poukładane. 

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Co prawda, sam MALa nie używam (głównie ze względu na brak ocen z połówkami jak 8.5), to ten wygląd jest okej. Lepszy od poprzedniego. I tak najgorzej jak ktoś ustawi na swoją listę jakiś oczojebny layout. Na takie coś nawet nie da się patrzyć.

Moze odbiegne trochę od tematu, ale po co Ci ocena 8.5 skoro masz do dyspozycji całą skale od 1 do 10, ktora jest dosyc szczegolowa i obszerna

Opublikowano

Wolniej oglądajcie te anime, bo Was w życiu nie dogonię. ­

Profil ładny. Można mieć nawet 10 animców w TOP'ce :3 .. postaci w takim razie powinno być... 20? :)

Opublikowano

Profil ładny. Można mieć nawet 10 animców w TOP'ce :3 .. postaci w takim razie powinno być... 20? :)

Serio?

Zmienili to, ze można dodać teraz więcej postaci i anime w topce? To z*********e! Już wiele razy musialem usunąc z favourites character postać, bo nie miałem miejsca, dzięki sorata za info

Opublikowano

Dobra sorata, miałeś marcje po części. Dodalem anime kolejne do topki, można je zobaczyć jak się na profilu kliknie strzalke, wtedy rozwinie. Watpie, ze ktoś to zauważy. A postaci nie da się mieć więcej niż 10 :(

Ogolnie co do http://scr.hu/1wdk/eyk5h

to mam nadzieje, ze to żart, ironia. anime oglada się dla przyjemność, poznania kolejnej historii, a nie dla cyferki na malu, szpanu itp. przynajmniej takie jest MOJE zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...