Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się coś zrobić z tymi lagami?

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie zrobic cos z tymi lagami? nie dosc ze okropne lagi w grze, wszystko z opoznieniem 2-3 sekundowym to do tego 2 dc dostalem.

Jakos moj team nie narzekal na takie cos, wiec oco chodzi ze ja mam a moj team nie? 

na wescie jest to samo? 

Opublikowano

­Pobierz program WTFast, mi w pewnym stopniu pomógł. Nie mam już lagów.

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Opublikowano

Da sie zrobic cos z tymi lagami? nie dosc ze okropne lagi w grze, wszystko z opoznieniem 2-3 sekundowym to do tego 2 dc dostalem.

Jakos moj team nie narzekal na takie cos, wiec oco chodzi ze ja mam a moj team nie? 

na wescie jest to samo? 

Jaki masz internet?

Opublikowano

Ja wczoraj miałem 75pingu cały czas, zwykle mam 40, 50 to max. Mój team tez miał podwyższony ping. 

Bjergsen miał wczoraj to samo jak streamował - 75pingu.

Chociaż u mnie już gdzieś po 12 w nocy się uspokoiło. 

Tak więc na 100% wina RIOT.

Opublikowano

@Kerri

Da się coś z tym zrobić, nie graj w lola...

Nie rozumiem was ludzie, skoro macie lagi to po co nadal gracie? Zagrajcie sobie customa i sprawdzcie czy tak jest nadal, bo wszyscy tylko spamują "Lagi na eune" "da sie cos zrobic z tymi lagami", boże...

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Tak, na westcie jest to samo.

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

@Kerri

Da się coś z tym zrobić, nie graj w lola...

Nie rozumiem was ludzie, skoro macie lagi to po co nadal gracie? Zagrajcie sobie customa i sprawdzcie czy tak jest nadal, bo wszyscy tylko spamują "Lagi na eune" "da sie cos zrobic z tymi lagami", boże...

Bo jako jedyny mialem lagi w calego mojego i enemy teamu, dlatego sie pytam.

Opublikowano

Btw, nie da się grać (wczoraj, dzisiaj i pewnie do końca sezonu xD).. na rankedzie 10 minut 80 pingu, potem 220 ciągle.. i nie tylko ja tak miałem bo 3 osoby pisały że nie mogą grać.

Riot wielka firma a nie mogą sobie poradzić z takim czymś xp

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...