Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOP 100 DJs 2015

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tegorocznym rankingu? Moim skromnym zdaniem, to jest jedna wielka kpina. Pierwsze miejsce okupują "miszczowie" IPada i przyklejonego mikrofonu do mordy. Nie wiem (i nie chcę wiedzieć) kto na nich głosował. 

Dalej,  Garrix na trzecim? Ktoś tu mocno pobalował na jego setach, bo koleś nie zasługuje na tak wysokie miejsce. To samo Guetta, jego "bangery" były co najmniej żałosne i nudne. Pozycja Axwell / Ingrosso to już w ogóle żenada, zasługują na o wiele wyższe miejsce. Cieszy natomiast pozycja naszego rodaka, Toma Swoona. Dobrze, że chłopak pnie się w górę.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Lubię ten duet, ale również według mnie nie zasługują na pierwsze miejsce. Wygrali, bo z tego co słyszałem mieli dobrą reklamę - m.in. sponsorowane posty na fb na stronie Tomorrowland. Nie rozumiem też czemu Martin ciągle jest tak wysoko... chyba tylko przez to, że jest młody i ma ogrom fanek. Jako patriotę cieszy mnie obecność Toma Swoona na tak wysokim miejscu. Myślę, że w następnym roku spokojnie może wbić się w top30. Można się też cieszyć, gdy spojrzy się jakich artystów zostawił w tyle nasz rodak.

Jeszcze coś... Z tego co pamiętam Skrillex był chyba 9... serio? W ogóle o nim nie słyszałem w tym roku.

Opublikowano

Bo to nie jest top100 didżejów, tylko producentów. Najbardziej mnie śmieszy, że są tam producenci którzy nauczyli się grać tylko po to aby mogli dawać JAKIEKOLWIEK występy live ;_;

Zasłużone #12 dla Heldensa, gość didżejuje z pasją i jako fan wiem, że robił to na długo przed rozpoczęciem produkcji muzyki. Miło też, że Tchami się wbił. Skrillex zamiast dziesiątego powinien miec nawet pierwsze, bo tak miesza piosenki, zaprasza zewnętrznych wykonawców, raperów i łączy gatunki że to obecnie najlepszy i najbardziej kreatywny mainstreamowy DJ.

Aoki- gra, co mu Spinnin podrzuci...

Cóż- burdel i niezasłużone miejsca jak co roku ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

KSHMR się ujawnił, znany od dziś jako DJ(był ghost producentem), i zająć 23 miejsce to jest coś.

Guetta nr.6, powie mi ktoś że był lepszy od Axwell & Ingrosso nr.17 i Avicii nr.7 ?

R3hab,Nervo,Afrojack max. 20.
DV & LM - Ghost Producer, iPady, i reklama z Charlie Sheen... Chociaż wygadany na scenie to Dimitri jest.

Garix pierwszy? NIE. Dwa utwory w 2015 roku z niego najlepszego DJ'a nie czynią.
Hardwell oraz Tiesto wydali w 2015 roku chociaż albumy. Stawiam na #1 Hardwell lub Axwell & Ingrosso.
Opublikowano

Cóż, górę zajmują głównie ci którzy się dobrze sprzedają bo głosować może każdy :_:.

Above & beyond poza czołową dychą, ludzie pls.

Daft punk 69 ._.

Opublikowano

@554461402688252517908.png Arles za to, że ostatni koncert dali w 2007? Wtf?

By the way, podobno Dimitri Vegas przeniósł głosowanie na wyższy poziom i wynajmowali hostessy chodzące z tabletami i każące głosować? xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@A za to, że ostatni koncert dali w 2007? Wtf?

By the way, podobno Dimitri Vegas przeniósł głosowanie na wyższy poziom i wynajmowali hostessy chodzące z tabletami i każące głosować? xD

Po nich można się wszystkiego spodziewać. Nie zdziwiłbym się, gdyby kupili sobie podium.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@Wojciech.. dobry jest, nie wiadomo co sie po nim spodziewać :D tu wyskoczy z hi-lo, tu wypuści melodyjny kawałek a przy tym jest wygadany i prywatnie spoko koles- dla mnie bomba i zasluzyl c: To tez dziecko spinnin jak Garrix, ale świadome i rozgarnięte :D

Opublikowano

@Wojciech.. dobry jest, nie wiadomo co sie po nim spodziewać :D tu wyskoczy z hi-lo, tu wypuści melodyjny kawałek a przy tym jest wygadany i prywatnie spoko koles- dla mnie bomba i zasluzyl c: To tez dziecko spinnin jak Garrix, ale świadome i rozgarnięte :D

No właśnie nie wiem co kombinuje z tym hi-lo. xD

Deus vult

Opublikowano

Tylko że Garrix nie jest dzieckiem Spinnin Record's.

Opublikowano

@Kevcio™ Animals, nagły wzrost popularności wśród ludzi niesluchajactch House, sety na modle wytwórni. Jak to nie? ;)

Opublikowano

Mówię że Martin Garrix nie jest już związany z Spinnin Records.

I dobrze.

Swoje zdanie na temat tegorocznego TOP 100 DJ's już wyrażałem - dla mnie to, że nie wygrał Hardwell jest kompletnie abstrakcyjne.

Dla mnie tak to powinno wyglądać:

1. Hardwell
  2. Martin Garrix
  3. Tiesto/Armin Van Buuren

Garrix na drugim, bo The Only Way Is Up i Break Through The Silence - dwa sztosy, które jak słyszę, to dostaje głupawki. :yay:

@554461402688252517908.png Arles nie rozumiem. Hardwell aktualnie robi absolutnie najlepsze sety razem z Tiesto. 

5465845486.png

Opublikowano

I dobrze.

Swoje zdanie na temat tegorocznego TOP 100 DJ's już wyrażałem - dla mnie to, że nie wygrał Hardwell jest kompletnie abstrakcyjne.

1. Hardwell
  2. Martin Garrix

Garrix na drugim, bo The Only Way Is Up i Break Through The Silence - dwa sztosy, które jak słyszę, to dostaje głupawki. :yay:

@554461402688252517908.png Arles nie rozumiem. Hardwell aktualnie robi absolutnie najlepsze sety razem z Tiesto. 

Axwell ^ Ingrosso(nie prosili o żadne głosy, ani facebook, żadne portale społecznościowe - nigdzie!) powinni być 3, ew. Avicii :) Ale to moje zdanie. Garix miał jeszcze numer "Dragon" oraz "Don't Look Down", które też są fenomenalne.

Hardwell oraz Tiesto wydali super albumy :)

Opublikowano

I dobrze.

1. Hardwell
  2. Martin Garrix

Mówisz, że za 2 utwory powinien być drugi? Ale to nie jest Producer Mag Top 100, tylko DJ Mag Top 100.

A 1 należy do Maartena Vorwerka. :)

Opublikowano

Super, tylko ze heldyns coś długo jedzie na jednym presecie i tych samych bębnach...

To brzmi jakby Heldens zrobił trzy czwarte całości, a Tiesto tylko smyczki w środku xD

Opublikowano

Dj bl3nd ;d

Nie ma go nawet na liście, ale co do jego "MIXÓW" na YouTube, to jest niezła pompa :)

Mam wrażenie że bardziej zajmuje się imprezowaniem niż byciem DJ'em.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...