Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

moja przygoda

Kici Diabeł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam na imie aldonka zuckermann i mam 17 lat i opowiem wam historie o tym jak poznalam swojo prawdziwo milosc a zdażylo sie to jakis czas juz temu jakies 3 dni temu nie. raz jak bylam na dyskotece w remizie to podbilam do takiego psiaczka szczeniaczka taki kudlaty kolo 50 ale wyglondal na nadzianego bo mial zlote zemby zlotom marynarke zlote spodnie i srebne buty do kompletu zeby pasowalo wiec nie dosc ze mial hajs to i mial gust zreszto skoro mnie wybral na tez milosc swojego zycia to wiadomo ze mial gust nie hehe no i ogulnie to bylo tak ze my na tej dyskotece to durzo rzozmawialismy ale ja go nie syszalam on mnie tez nie ale jak wyszlismy w kszaki za stodolo to sie okazalo ze on nie muwi po polsku tylko po niemiecku se mysle pewnie mi sie trafil jakis niemiecki biznesmen i sie okazalo ze mialam racje nie i on muwi ich heisse adolf und ich will dich im mein lager camp

ja kuzwa nie wiem co on gada ale mowie nie wiedzialam co powiedziec i sie zacielam i chcialam powiedziec ze "ja nie rozumiem" ale sie zacielam i mowie do niego JA, JA JA i normalnie on sie tak usmiechnol tymi zembami ze sie zakochalam i zabral mnie w podruz z ktorej teraz to pisze pszetlumaczylam sobie ze slownikiem ze camp to obuz wiec pewnie jakies namioty czy cos

wszystko opisze jak wruce, loffki kisski!

i wogule to co sondzicie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...