Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnej strzelanki

Cisbar1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dirty Bomb polecam w miarę dynamiczna strzelanka coś ala S.K.I.L.L  pograłem trochę i świetnie się przy tym bawiłem gra jest na steam  i ma bardzo wysokie oceny 

Opublikowano

Dirty Bomb polecam w miarę dynamiczna strzelanka coś ala S.K.I.L.L  pograłem trochę i świetnie się przy tym bawiłem gra jest na steam  i ma bardzo wysokie oceny 

No tak , darmowa ? bo jak na steam to raczej tak , a nawet jak kosztuje grosze to ja nie mam swojej karty aby placic .

Ok dzięki wszystko juz wiem , za darmo na steam pogram zobacze dzięki za propozycje ;)

Opublikowano

Blockade 3D, Team Fortress 2, Heroes & Generals, Warface, Planet Side 2, Counter Strike: Nexon Zombies, Ghost Recon Phantoms, Ace Of Spades,America's Army: Proving Grounds.

Wystarczy wejść w steam kliknąć gry Free To Play, i poszukać dużo jest fajnych strzelanek, wystarczy poszukać.

No tak , darmowa ? bo jak na steam to raczej tak , a nawet jak kosztuje grosze to ja nie mam swojej karty aby placic .

Ok dzięki wszystko juz wiem , za darmo na steam pogram zobacze dzięki za propozycje ;)

Ale nie musisz za gry na Steam płacić kartą, można PaySafeCard, a to jest bez karty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...