Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry i Team'u

Fripsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W poszukiwaniu graczy napisz w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/521666-szukasz-przyjaci-do-gry-szukasz-osb-do-gildii-napisz-tutaj/

Co do gry, mógłbyś nieco bardziej objaśnić czego dokładnie poszukujesz? Jeśli przez słowo kooperacja chcesz powiedzieć wzajemne wypady na bitwy, leczenie i wspomaganie się wzajemnie to jest to w praktycznie każdym typowym MMO.

Na chwilę obecną mogę Ci polecić Neverwinter, Last Chaos i World of Warcraft.

@Karusia

Spędziłem przy Last Chaos 4 lata gry i zawsze przyjemnie mnie się w nią grało. To, że aktualnie gra się opiera na itemshopie mnie zniechęciło do dalszej gry, ale mimo to są serwery prywatne, na których można pograć z przyjemnością. Co do braku aktywności - w dziale Last Chaos aktywność ze strony graczy jest znikoma, podobnie zresztą jak zainteresowanie tą grą (przynajmniej na globalu). Jedyny ruch jaki tam występuje jest w subforum "Serwery prywatne", więc nie widzę powodu bym miał się tam udzielać skoro nie grałem i prawdopodobnie nie zagram na żadnym z serwerów, które są tam przedstawiane. :)

9La1rOf.gif

Opublikowano

Na chwilę obecną mogę Ci polecić Neverwinter, Last Chaos i World of Warcraft.

Dziwi mnie czemu tak często jako propozycja pada od Ciebie Last Chaos, a w samym dziale ani razu Ciebie nie widziałam.

-----

Ja aktualnie LC nie polecam, szczególnie globala. No, chyba, że na privka (np. LCGN02 jest spoko i dużo polaków) to jeszcze da się ugrać. Ta gra miała już swoje 5 minut, a teraz niestety jej ogień gaśnie. ;)

Perfect World - wielkaaaa mapa dzieląca się na mniejsze krainy, można latać sobie ile chcesz nad ziemią i przemierzać te krainy po całej mapie. Jest opcja wzięcia ślubu, różnorodne stroje i podziemia. Jestem fanką prywatnych serwerów, więc niestety o globalnym nic Ci nie powiem. ;) Gra ma małe wymagania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...