Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacząć na Globalu? Wetar Warto ?

TheWolso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Wetarze raczej mniej ludzi niż na Negorasie czy Diumarze. Gra bez isa możliwa - skrzynkę masz co 10lvl i masz tam jakieś bodzie, dodania bonów, zmianę bonów.

Opublikowano

Obecna gra na globalnym serwerze zaczynając od zera jest wg. mnie średnim pomysłem. Aktualnie musisz wydać trochę tych PLN, żeby coś z tą postacią konkretnego zrobić. Oczywiście nie jest powiedziane że musisz inwestować w postać, ale zajmie Ci to więcej czasu niż gdybyś zaczynał kiedyś.

Opublikowano

Możesz zacząć, ale bez wyładowania paru zł będzie cięzko, na weterze malo osób gra, jakieś 2mies temu sprzedałem konto 36lv mental 2x P na allegro właście dlatego, że malo ludzi gra.. pustka, niby dużo sklepów ale co z tego jak te przynjamniej 3-4 są jednego gracza a niektórzy ( w tym ja ) mają/miałem/mieli  - otwartych po 7sklepów :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

­

A polecacie jakiś inny serwer PL? Na którym gra najwięcej ludu?

Najwięcej ludzi gra na Negros'ie (2000k).

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...