Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA klatkuje na Dell Latidude E6400

Robert1dz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z liczba fps w Gta San Andreas. Postanowiłem sobie pograć w Gta San Andreas, bo leży i się kurzy. Pomyślałem żeby pograć na mta z kolegą, przed ściągnięciem mta sprawdziłem jak to będzie wyglądać i bach niespodzianka. Nie posiadam żadnego miernika fps czy czegoś w tym rodzaju, ale na oko to było 10-15 fps, na mta prawdopodobnie byłoby to 5. Sprawdziłem już większość tematów tych polskich jak i tych anglojęzycznych,związanych z takim samym problemem. Zastosowałem niemal wszystkie możliwości naprawy, począwszy od zmiany priorytetu na wysoki, wymuszenia na procesie gta.sa uzycia tylko jednego rdzenia procesora, zabawa gameboosterem, ściąganie gównianych programów rzekomo do "wymuszenia przy starcie Gta użycia tylko jednego rdzenia itd. szkoda czasu wymieniać. Więc jak wspomniałem zastosowałem niemal wszystkie możliwości naprawy, oprócz jednej; Format, niestety nie mogę tego zrobić, ponieważ nie mam pieprzonej płytki Windowsa 7, po prostu jej nie dostałem. Punktu przywracania ustawień fabrycznych nie wiedzieć dlaczego też nie ma.  Dodam, że posiadam laptop - Latidude E6400, firmy DELL/ Windows 7 64/ Intel Core Duo CPU 2,53 GHz/ 4GB RAM / Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family - TAK wiem karta nie wysokich lotów, ale Gta z Mta wcześniej działało mi normalnie. Ustawnie graficzne Gta, mam na najniższe, filtr -wyłączony, jakość - najniższa, Frame Limiter - wyłączony. 

Czy jest jakaś możliwość, naprawy tego, bez formatowania, kupna nowego sprzętu itd.? Z góry dziękuję za pomoc.

ps. Jestem nowy na tym forum, jeśli wstawiłem temat w złe miejsce to prosze o ułaskawienie, pouczenie i przeniesienie tematu w odpowiedni dział.

post-356838-0-26503800-1445018845_thumb.png

post-356838-0-17389300-1445019002_thumb.png

Opublikowano

Spróbuj zdefragmentować dysk, może jest pofragmentowany i to jest przyczyną problemu. Jeśli to co napisałeś nie zadziałało to możesz poszukać jakiejś modyfikacji, która obniży jakość grafiki w GTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...