Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS'a 150zł~

tabi0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przyjaciele. Otóż sprawa wygląda następująco, rozjebałem swoje słuchawki i czekam już 4-ty tydzień, aż k***y z serwisu mi je naprawią (wymiana mini-jacka so hard, jakbym wiedział, że tak się opierdalają to sam bym sobie wymienił .-), ale to już mniejsza. Szukam słuchawek nausznych (najlepiej zamkniętych) w przedziale cenowym 150zł~ ewentaulnie 200-220 jeśli warto by dopłacić, ale wolałbym trzymać się kwoty około 150zł :) . Jak na tą chwile wpadły mi w oko te modele:
-Superluxy HD668b
-Superluxy HD681/HD681 EVO (szczerze nie wiem czym się różnią)
-Superluxy HD669

Z tego co czytałem to HD669 są najlepsze z tych modeli, ale czekam na wasze propozycje i opinie jeśli takowe słuchawki posiadacie/posiadaliście. A i najważniejsze żeby przy dużej ilości kroków/strzałów dźwięk się nie zlewał :D

Opublikowano

Nie polecam fatalitek. Miałem owe słuchawki i po dłuższym siedzeniu w nich poprostu uszy odpadają ... Potem zakupiłem superluxy HDM 681 czy coś w ten deseń , i o dziwo o niebo lepsze od poprzedników , dlatego polecam jak najbardziej superluxy.

Opublikowano

Chyba miałeś źle dostosowane, sam korzystam z Fatal1ty i jestem zadowolony, bardzo wygodne a słychać ... dokładnie gdzie idzie przeciwnik. Spędzam w nich wiele godzin dziennie i nie ma problemu, polecam jak najbardziej :)

Opublikowano

Ja mam fatality od listopada 2014r. bardzo dobre, nic się nie psują jakość mikro bardzo dobra tak jak i samych słuchawek.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...