Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Bard czy Tham Kench?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko mi się wydaje, że Bard to gunwo które biega po mapie i nic nie robi, oprócz ulta?

Jego heal jest mierny, damage taki sobie, brama taka sobie na linii, łee. Nie lubię z nim grać.

Tahm obecnie bardzo silny, robi bardzo duży damage jako support, ma potwornego slowa, stuna, pożarcie, bardzo dobrą ochronę adc w fightach, jest mobilny. W porównaniu do Barda to jak niebo a ziemia.

Opublikowano

to co na worldsach moglismy zobaczyc chyba jest odpowiedzia na Twoje pytanie, zjebiscie zagrany tahm ratuje cały team, to że moze kogos wpierdzielic jak ten ma cc jest tak broken, że no w c**j. 

jakby tego było mało to wszystkie skillsy które leca w postać a żabka go zje nie robia dpsu, veigar 100% counter.

ciezko też go ubić bo 2x hp ma 

a bard? silny jest na linii, ale w tfach żeby dobra erke zagrac to farta trzeba mieć

tahm > bard

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Również polecam Tahm Kench, ostatnio często go spotykam, nadaję się do jungle oraz na supporta, nawet nie wiem, czy na topie nim nie grają *nie jestem pewna, więc jak ktoś wie, niech poprawi* :) Jest wytrzymały, przydatny (pożarcie sojusznika/przeciwnika, często ratuje to życie), ult (fajne, szybkie przemieszczenie, możliwe z sojusznikiem). Bard jakoś nie przypadł mi do gustu... Ma to leczenie, lepiej już Soraką supportować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...