Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na'Vi zostało rozwiązane

Ayisha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sławny team Dota 2, team który zwyciężył international zgarniając okrągły milion dolarów
został oficjalnie rozwiązany decyzją zarządu. 

Dla mnie to coś wielkiego ponieważ ten team był powodem, dla którego zacząłem grać w dote.
Niestety każdy mógł dostrzec, że dzieje sie coś złego i czas na zmiany (10 lostów z rzędu).

Aczkolwiek zarząd Na'Vi nie ma zamiaru rezygnować z uczestnictwa w rozgrywkach i możemy
w niedalekiej przyszłości spodziewać się całkowicie nowego squadu, aczkolwiek nigdy to nie będzie
to samo Natus VIncere.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Prawda jest taka, że NaVi skończyło się w chwili gdy Puppey (mózg całego zespołu) przeszedł do Secret. Od tamtej chwili nie mogli sobie poradzić z powrotem do dawnego poziomu rozgrywki (albo i lepszym). Dodatkowo za ich odejście można winić działanie zarządu Natus Vincere, które wywierało ogromną presję na zawodnikach i poniekąd ingerowało w ich decyzję. Puppey i kuroky odeszli z tego właśnie powodu, potem paczka NaVi nie mogła znaleźć nikogo z kim mogliby się spokojnie dogadać. Dodatkowo wydaje mi się, że nie chcieli się także dogadać z nowymi członkami. Przecież gdyby dali szansę fng to teraz byliby w o wiele lepszej pozycji.

Opublikowano

Teraz trzeba śledzić Dendiego i to gdzie wyląduje. Mam nadzieję, że zgarnie go jakiś dobry team bo chłopak ma talent, ale przez problemy wewnętrzne Na'Vi marnował się.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Dendi na zawsze z Na'Vi :D
Miejmy jedynie nadzieję, że następny squad powtórzy sukces na skalę światową ;)

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Ja się zawiodłem, ale nie dlatego, że przegrali z NiPem. Tylko dlatego, że "nowy" skład będzie bazował w 60% na starych członkach. No dajcie spokój. Mam nadzieje, że Funn1k był tylko na ten jeden mecz w squadzie. Jakoś nie jest moim ulubionym graczem i mam wrażenie, że swoja grą szkodzi NaVi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...