Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop dla studenta do 2000 zł

proZac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuję laptopa z windowsem 7 przeznaczonego do szkoły. Zacząłem studia informatyczne i stety lun niestety musze mieć własnego laptopa - te na uczelni są tak wolne i stare, że podczas zgrywania programu na pena zastanawiałem się czy nie skoczyć z 3 piętra :)

Nie mam potrzeby grać na tym komputerze, lecz chce aby spokojnie można było korzystać z podstawowych pogramów do pracy typu oracle, virtual box, visual basic oraz postawić server mam na myśli Vertigo :) Oczywiście to wszystko w rozsądnej cenie - studenci są biedni ;p

Proszę Was o polecenie sklepu, lub może konkretnego laptopa jeśli ktoś bedzie mial czas :)

Z góry dzięki za pomoc.

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Nic lepszego się raczej nie znajdzie

http://allegro.pl/hit-tytan-ibm-lenovo-t520-i7-16gb-240ssd-500gb-fhd-i5722405983.html

Masz rok gwarancji, więc myslę, że będzie ok. Trochę razi obudowa przy takim modelu, ale jest dość sztywna. 

Z mniejszych :

http://allegro.pl/dell-e6230-i5-3-3ghz-16gb-250ssd-bt-kam-win7-i5562051977.html

416231423689480320491.png

Opublikowano

Oba powinny spełnić Twoje wymagania. Na pewno nie ma co brać nowego badziewa chyba, że będą Ci przeszkadzać minimalne ślady użycia i rok gwarancji mniej. 

Zresztą widzisz, jaka jest różnica między tymi sprzętami ;)

416231423689480320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...