Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pamiętacie stare czasy Wolfteama?

Herexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Czy ktoś pamięta WolfTeama jeszcze parę lat temu? Teraz gdy wchodzę na forum wszędzie widzę aim, hack, wh, szukam hacka. Ludzie, co jest za przyjemność z grania na hackach? Ale nie o to chodzi. Wczoraj odpaliłem grę, wszedłem do 3 rozgrywek po czym usunąłem WolfTeama i wszystko co z nim związane. W każdej rozgrywce co najmniej 3 hackerów. Kiedyś każdy miał fun z gry, bitwy stad ,to były czasy prawda? :) Jak się zdobyło Elwircie. Ahh, a wy pamiętacie te stare czasy? :)

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Kochałem tę grę. Wiele wspaniale spędzonych godzin.
To bylo wręcz wybawienie dla fana wilkołaków jak ja.

Gra podobnie skończyła jak S.K.I.L.L :(

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Gra podobnie skończyła jak S.K.I.L.L . 

Nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Gram regularnie w SKILLA i oznajmiam że SKILL nie umiera, chociaż zbliża się do tego.  

Raz na jakiś czas trafisz na hacka, natomiast SKILL jeszcze coś z tym robi , a WolfTeam ma to gdzieś.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra to było coś wydałem na to ponad 1000 zł i byłem w top 10 . Szkoda ,że twórcy tak postawili na p2w ,że f2p vs p2w nie ma najmniejszych szans tak więc wt [*]

2v1xidf.png

Opublikowano

Pamiętam, grałem jeszcze długo przed powstaniem polskiej wersji, super czasy. AP nie dawało takiej przewagi, jedynie elwera, zaits i postać za ap bez eq, Na początku polskiej było jeszcze fajniej, bardzo niski poziom i każdy kto ogarniał na angielskim na polskim kosił ;D

Teraz nie ma sensu nawet tego włączać, chociaż zrobili dużo dla graczy nie wydających hajsu to i tak nie ma szans z apekiem, 100% Pay to win.

52287137559562145640.png

Opublikowano

ja pamietam czasu świetności zwyklego p90 czy jak totam sie w WT nazywalo :D ja zaczynałęm na początku z WT Softnyxa jak tylko wychodzilo :D to byly czaaaasy

Opublikowano

mistrzu zamiast wypłakiwać się na forum jak to jest źle z tymi "cziterami" zrób coś w tym kierunku żeby ich było coraz mniej łaskawie zrób filmik i wstaw go na forum (AG) lub na czym tam grasz gwoli ścisłości wszystko wiedzący eksperci (laiki) każdy wie że WT upadł dzięki P2W następna rzecz spójrzcie ile ta gra ma lat i czy ma coś co by zatrzymało graczy przy sobie? nic. Przechodząc do sprawy WT i SKILL'a odnośnie banowania "cziterów" jest to instant ban w moment jest raportowany, zgłaszany na forum a to że żadnym problemem nie jest zrobienie konta do darmowej gry to już inna sprawa. Odchodząc od tematu mamy 2015 rok takie gry tego typu zostały "wygryzione" przez lepsze, ładniejsze i bardziej grywalne tytuły nie koniecznie F2P a głównie B2P które są o wiele stabilniejsze.

Opublikowano

Pamiętam, grałem jeszcze długo przed powstaniem polskiej wersji, super czasy. AP nie dawało takiej przewagi, jedynie elwera, zaits i postać za ap bez eq, Na początku polskiej było jeszcze fajniej, bardzo niski poziom i każdy kto ogarniał na angielskim na polskim kosił ;D

Teraz nie ma sensu nawet tego włączać, chociaż zrobili dużo dla graczy nie wydających hajsu to i tak nie ma szans z apekiem, 100% Pay to win.

Co ty piszesz... Zacząłem wczoraj po 2 latach przerwy nowe konto zagralem z 15 rund i kd 3.11... Bez ap . Ci co maja ap wgl nie ogarniają gry. Gralem w skilla nabralem wprawy i teraz gracze z wt nie robią mi konkurencji ... Zapraszam do gry jkbc nic ROZPI3RD0L.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Przesadzasz trochę. U mnie 1 hacker na może 10 pokojów (pokoi..?). Nie graj na zielonych roomach (power room) i będzie dobrze <3xD

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...