Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem z przypomnieniem hasła na Steam

fre0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam pewien problem z zalogowaniem na Steam. Mój problem polega na tym, że chcąc zmienić hasło (gdyż je zapomniałem) i wpisaniu mojego adresu e-mail podążając z dalszymi wskazówkami nie mogę znaleźć mojego konta przypisanego do mojego adresu e-mail. Po wpisaniu mojego loginu wyskakuje zupełnie mi nieznany adres e-mail o takim znaczeniu 6*******@f*****.*** . na 100% nie podawałem mojego hasła do konta ani adresu e-mail. Boję się stracić to konto bo mam tam ekwipunek o dużej wartości. Napisałem do supportu ale będę długo czekać i może ktoś z was miał taki problem. W razie niejasności proszę pisać.

post-1440632-0-12227000-1445005446_thumb.png

Opublikowano

Prawdopodobnie ktoś ukradł twoje konto, napisz do supportu Steam i módl się żeby ci odpisali (czasami odpisują, czasami nie, więc to kwestia szczęścia trochę). Poproszą cię o jakieś dowody na posiadanie konta (zapytają np. kiedy ostatnio doładowywałeś konto Steam i jakim sposobem, klucz do gry aktywowanej na koncie, więc jeśli miałeś 1.6 z wersji pudełkowej to wysyłasz im zdjęcie kodu) i powinno udać ci się odzyskać konto.

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie. Czy jeżeli kupiłem grę na G2A.com i mam stamtąd kod gry to powinni też to uznać ? Bo właśnie mam tylko kupowane gry na G2A

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...