Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy kanał na yt i program do obróbki

GetShredded

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam zamiar zrobić kanał na yt tematyka Bodybuilding i motywacja nigdy jeszcze nie robiłem filmików na yt...

Treści będą poniekąd kopiowane z google, będę korzystał ze zdjęć i urywków filmików,... Program musi mieć funkcję takie jak przejścia rozświetlenia czy jak to się tam nazywa czyli ogólnie i tworzenie napisów, czyli standard, obowiązkowo muzyka do filmików w stylu trance/house.

Co polecacie?

Opublikowano

Sony Vegas to chyba jednocześnie najbardziej rozbudowany i najprzystępniejszy w obsłudze tego typu program. Interface podobny do Photoshopowego. Dostępny w 30 dniowym trialu, polecam spróbować :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ok dzięki, mam jeszcze pytanie bo jestem zielony totalnie...  Jeżeli będę w jakimś momencie chciał dać dużo zdjęć w filmiku przez  które będą po sobie szybko przemijać to muszę jakoś pojedyncze zdjęcia pobrać z google i je posklejać? Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi

Ok dzięki, mam jeszcze pytanie bo jestem zielony totalnie...  Jeżeli będę w jakimś momencie chciał dać dużo zdjęć w filmiku przez  które będą po sobie szybko przemijać to muszę jakoś pojedyncze zdjęcia pobrać z google i je posklejać? Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi

Opublikowano

W tym programie jest dostępna prosta oś czasu (na samym dole interfejsu, przebiega przez praktycznie 3/4 jego całej dolnej długości), na której spokojnie możesz manipulować nawet odstępami czasowymi pomiędzy wyświetlanymi zdjęciami. Graficznie niczego nie będziesz musiał poprawiać jeśli nie czujesz takiej potrzeby, po prostu nanosisz plik na oś, ustawiasz czas, w jakim ma się pojawić, i tak robisz dosłownie z każdym plikiem po kolei. O. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

­Sony Vegas wydaje mi się najlepszy. Można też używać produktu od Adobe, aczkolwiek jeśli chodzi o filmy to ja osobiście wole vegasa i jego też Ci polecam.

Co do muzyki w filmie to musisz chyba licencje mieć na wykorzystanie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Wie ktoś jak tą licencję uzyskać ?

Licencji od tak nie możesz dostać, producenci filmowi płacą miliony gwiazdom muzyki za pozwolenie do ich wykorzystania.

Jedyne co możesz zrobić to napisać w przypisie skąd wziąłeś muzykę podając autora i jej tytuł. (i liczyć, że jutjub tego nie zablokuje)

True love survives all

Opublikowano

Radziłbym nie ryzykować z muzyką bez licencji , poco robić sobie problemy ;)

Polecam używać muzyki z licencją  Creative Commons .

Można znaleźć w internecie wiele stron z muzyką z tą licencją albo na YouTube masz bibliotekę muzyki którą możesz legalnie używać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...