Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Zmiana emaila.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo jest jakis sposób zeby zmienic email na konice nie majac do niego dostepu?(chodzi o dostep do emaila)Mam pewne konto do którego mialo dostep z 7 osób i zostało przeniesione na rosyjski serwer prawie rok temu.Teraz nikt na nim juz nie gral od 5 miesiecy i tylko ja mam do niego dostep?Mozna jakos zmienic email napisac jakis email do rito o to?I co dokladnie w tym emailu napisac

Opublikowano

Mozesz wykupic przeniesienie na inny serwer.

Zaloz np na EUNE konto o takim samym loginie i summoner name jak na tej Rosji, to przy przenosinach z Rosji na EUNE poprosi Cie o zmiane loginu oraz nicku :)  Niby maila nie masz ale nikt prócz PRAWDZIWEGO właściciela nie będzie miał jak odzyskać konta.

A w sumie potem możesz zagadać do supportu (po przenosinach) o reset maila czy coś.

Opublikowano

Mozesz wykupic przeniesienie na inny serwer.

Zaloz np na EUNE konto o takim samym loginie i summoner name jak na tej Rosji, to przy przenosinach z Rosji na EUNE poprosi Cie o zmiane loginu oraz nicku :)  Niby maila nie masz ale nikt prócz PRAWDZIWEGO właściciela nie będzie miał jak odzyskać konta.

A w sumie potem możesz zagadać do supportu (po przenosinach) o reset maila czy coś.

Przecież zeby przeniesc sie na inny serwer musze miec 2600 rp...Jak mam je zdobyc na rossji

Opublikowano

Nie ma takiej opcji.
Jak nie masz dostepu do emaila to nic nie zrobisz.

By zmienić email musisz miec do niego dostęp, a jezeli nie masz musisz w supporcie udowodnic, ze jestes jedynym wlascicielem konta.
Wtedy ewentualnie CI zresetują lub zbanują konto :)

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Przecież zeby przeniesc sie na inny serwer musze miec 2600 rp...Jak mam je zdobyc na rossji

Konto unranked botowane kosztuje nawet okolo 100zl a przeniesienie kosztuje 50zl i za pomoca tego mozesz zajebac nawet konto ze skinami i 80champow+. Imo to jest warto zaplacic 50zl na rp, przenieść i mieć eleganckie konto. Sam tak zrobilem kiedyś. Mialem spokoj z rok a potem ban bo za hacki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...