Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile FPS ? Czy będę grał ?

Szyszu99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż ile będę miał fps i jak mało to jak je zwiększyć?

Mój komputer to 

Intel Pentium D 2x2.8GHZ

3GB RAM DDR2 

Intel Chipset Family 82945g Express

Windows 7 64bit Home Premium

Opublikowano

słabiutki pc  :x aczkolwiek zagrasz na nim w lola, na najniższych ustawieniach powinieneś mieć te 30 FPS
jak chcesz je zwiększyć to musisz zainwestować, ale nie w ten sprzęt, tylko zbieraj i kup coś konkretnego

btw. fajny avatar :D

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Nie wiem czy kupię pc czy konsole, a jak juz kupie pc dobrego nawet z używanych za 500 zł ?

"dobrego" :x nazwał bym kompa za 500zł wystarczającego do gry w lola, ale za tą kwotę już pograsz na wyższych detalach i team fighty będą w miarę normalnie przebiegały

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Cześć otóż ile będę miał fps i jak mało to jak je zwiększyć?

Mój komputer to 

Intel Pentium D 2x2.8GHZ

3GB RAM DDR2 

Intel Chipset Family 82945g Express

Windows 7 64bit Home Premium

Stary nie obraź się ale tak jak kolega napisał wyjebałb*m to przez okno.Na tym kompie 25-31 fps, za 500 zł nie kupisz kompa do gier chyba,że mógłbyś próbować złożyć kompa za 500zł pod samego "lola".

Opublikowano

w styczniu 2014r. kupiłem kompa za 400 zł bo lepszy mi w tedy nie był potrzebny core 2 duo 2 gb ram 9600 gt podpięty pod monitor 1366x768 i lol na wysokich stałe 60 fps a teraz można już poszukac i3 na lga 1156 i pojechać na integrze od intela i zajakiś czas kupić grafikę gtx 460 lub hd 5770/6770 a wątpię żebyś miał monitor w full hd albo inaczej podaj może nazwę płyty głównej może obsłuży jakiegoś c2d które chodzą po 20-30 zł i na pewno będziesz musiał wymienić zasilacz fortrona za 40-/+ zł do tego grafika ta co wyżej i będzie śmigać xD

Albo bierz w tej cenie ciężko coś innego znaleźć xD http://allegro.pl/okazja-komputer-core-i3-4g-ddr3-250-hdmi-i5675621589.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...