Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ateron

Kandula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, grałem przez jakiś czas na serwerze Ateron, zapowiadało się spoko, zrobiłem sb tam nawet z 3 postacie, serwer to typowy 4fun dla mnie zresztą :) Było wszystko ładnie, pięknie, do czasu, gdy zapoznałem tam administrację ... A konkretniej chodzi mi o [GM]DaherXx jest to dla mnie człowiek bez mózgu ... Jest to tak niekompetentny, mało odpowiedzialny... phi.. mało ... wgl nie odpowiedzialny GM . Gorszej osoby nie widziałem w życiu, ma zupełnie wylane na wszystko i wszystkich, ważne żeby hajs się zgadzał ;)

Gracze i ich problemy go w ogóle nie obchodzą. Stwierdziłem że odchodzę z tego syfu, nikomu nie polecam grania tam bo.. no.. na prawde nie ma po co. Nawet wyjaśnię wam sytuację która miała miejsce na konkursie OX. Poszedłem na OX było super pięknie, nagrody całkiem ciekawe. Wyszło na to że zostałem ja i jeszcze inne 2 osoby i Daher(GM) pozwolił nam na wybranie nagrody, zresztą jak zawsze wygrany na OX. W takim razie wybrałem bao-bao ale szybko zmieniłem swoją decyzję, nagle ktoś wybrał VIP'A to stwierdziłem też chce VIP'A i napisałem że chce VIP'A zaś jakiś ziomek z obserwatorów napisał coś w stylu : " Kupię fryza wojka " A ten idiota co zrobił ? Przydzielil nam fryz dla wojki jeszcze jakiś gowniany strasznie. Pisałem ciągle do niego a on ma na to wylane i każe mi go sprzedać... Gdzie ktoś mi kupi taki syf.. ludzie. Kiedy pisałem mu o jego błędzie on nic sobie z tego nie robił, gdzie każdy normalny GM przyznalby się do błędu i zmienił te nagrodę na tę która być powinna. Zresztą do tego drugiego GMa też pisałem i odsylal mnie ciągle do tego bezmózga, to ja podziekuje za taką grę.

NIKOMU NIE POLECAM TEGO SERWERA, WSZYSTKIE TYLKO NIE TO GOWNO. DZIEKI ZA POSWIECENIE CZASU. MAM NADZIEJE ZE ZADZIALAM JAKOS NA WASZ ROZUM I NIE ZAGRACIE NA TYM SYFIE... I SZCZERZE ?TAK TO JEST ANTY REKLAMA , ALE BARDZIEJ OSTRZEŻENIE CZY PORADNIK NA JAKIM SERWIE NIE GRAĆ I JAK ZOSTAĆ OSZUKANYM PRZEZ GMA, BEZ POZDROWIEN DLA TEGO TYPA. I ZYCZE POWODZENIA W ROZWIJANIU SERWA.. UPS ZARTOWALEM...

Opublikowano

Ziom wklej to w prezentacji tego serwera jeśli chodzi o ten Ateron2.pl bo Ateron zwykły padł dawno temu?! w jakimś stopniu pomożesz ludziom przy wyborze serwera tworząc nowy temat mało kto go zobaczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...