Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opening czy kupić skiny

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam z 60 euro na portfelu, albo otwieranie skrzynek albo kupić skiny, interesują mnie m4a4 ak47 awp Famas Glock ust cz desert Eagle i inne proszę o odpowiedzi

Opublikowano

Nie opłaca się otwierać skrzynek, bo w 80% wyleci ci gówno.

Możesz kupić zestaw:

AK-47 Vulcan FT

AWP Hyper Beast FT

Glock Water Elemental MW

Famas Djinn MW

USP Orion FT

CZ Victoria MW

Desert Eagle Cobalt Disruption FT albo Conspiracy FT

Około 55 euro z tego wyjdzie (moge się mylić)

76561197963952284.png

Opublikowano

Kwestia farta, chcesz mieć pewniaki to kup skiny, jak lubisz ryzyko i to otwieraj :) Przecież nigdy nie wiadomo.. Możesz być 60 euro w plecy albo po jednej skrzynce być 200 do przodu. YOLO, ja bym otwierał xD

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ze skrzynkami dużo zależy od szczęścia kumpel otworzył 10 i nie zwrócił mu się nawet klucz. Inny trafił kose z 5. Weź pod uwagę że taki izak otwiera 800 i nic dalej nie ma. Lepiej posłuchać się rozsądku i kupić skiny. Moja propozycja :

m4a4 Dragon King MW ( około 5 €) Bardzo ładny skin a jak wiadomo m4 mogą potanieć jak zbufują ponownie s-ke

ak47 Jak na moje Wasteland Rebel FT ew. Frontside Misty FT około 18€

awp Asiimov BS z lookiem FT 24€

Famas Styx MW 3,5€

Glock Water Elmental FT look MW 3,5€

usp Orion MW 8 €

desert Eagle Crimison Web MW o ile się nie mylę 2 €

z czego ak,awp i m4 poleciłbym Ci kupić za klucze gdyż za awp dałbyś 9 kluczy za ak około 7 a za m4 2. Zaoszczędziłbyś w ten sposób 7 € przez co z kwoty 60€ zostałoby Ci jeszcze około 3€ na cz.

Opublikowano

Zależy czy uważasz siebie za osobę "szczęściarza".

Jeśli nie, polecam kupić skiny :) najbezpieczniejsza opcja.

Zależy również od tego, czy tyle hajsu to dla Ciebie dużo, czy też nie.

adc74b0ea2cfeef728ccb09c88295c5a.320x180

Opublikowano

J****y grubas Gabe Newell właśnie w tej chwili ociera się pieniędzmi o dupę, zamiast komuś dać dropnąć kosę.

Ale ja bym otworzył skrzynki, co prawda zapewne nie będzie kosy, ale dropneła mi raz broń, ze stattrakiem warta 1euro ( teraz podrozala ) i mam zysk z tego

Opublikowano

Dziwne stwierdzenia macie: "Jak masz farta to otwiera." Nie da się określić czy ma się farta czy nie. Oszczędziłbym sobie te skrzynki bo to zdecydowanie strata $$. Lepiej zainwestować w skiny, możesz zbadać też rynek pod kątem wzrastania cen, które skrzynki odchodzą, jakich skinów jest mało i po czasie nawet zarobisz. Otwieranie skrzynek to zło. Okazyjnie z 2 można kliknąć, ale nigdy nie rób openingów. :D 

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

A ja odpowiem trochę inaczej.

Zainwestuj w jakieś skiny (nie ważne jakie, ważne aby o różniej wartości).

I spróbuj pobawić się w jackpoty i csgolounge.

U mnie wygląda to tak:

zlxq3v.jpg

Zaczynałem z 40 euro.

Opublikowano

Tak jak ktoś tam wspomniał kup sobie skiny i idź na jackpota i rozjeb :D Najlepiej jak wbijesz gdzieś gdzie jest max 10 euro na osobe w jackpocie i wbij z 6 kont ( oczywiście jak będzie jakaś wysoka pula :> wtedy masz duże szanse, że wygrasz) 

Pozdrawiam życzę powodzenia :>

Opublikowano

Jakcpotów nie polecam ludzie po 0.6% mogą wygrać. Bardziej bym Ci radził zakupić skiny i klucz do grupy subów do osoby, która prowadzi Analizy np. Panda bo ma challenge że 50meczy bez losta i się sprawdza. I tak wtedy wjeżdzać z nim w mecze i masz easy skin :D Albo tradeować i też wychodzi na plusik tylko trzeba mieć chęci :)

Opublikowano

To zależy czy masz szczęście Osobiście nie polecam :/. Otwierając ok. 10 skrzynek wyleciało mi 10 niebieskich skinów od 0.10-1Euro .... czyli jak wiadomo jestem sporo na Minus. No chyba że bedziesz miał takiego farta jak moj kolega ze po 3 skrzynkach wyleci Ci Bayonet M9 Fade ... czyli oczywscie bylbys na + . Ale i tak lepiej kupić skiny niż robić opening ponieważ jest to bardzo ryzykowne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...