Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ambitnych budowniczych do pomocy.

welormit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje ambitnych budowniczych do pomocy przy budowie serwera z mini-grami. Także teraz przejdę do konkretów:

wymagania są następujące

• wiek: 14+ (odpowiedzialność i sumienność wykonywania swoich obowiązków przychodzi wraz z wiekiem)
  • doświadczenie w budowaniu
  • szacunek do innych
  • zorganizowanie (w sensie: inni pomagają - ty też pomóż, a nie patrzysz i dodatkowo im przeszkadzasz, lub: nigdy ciebie nie ma na serwerze, a oczekujesz wynagrodzenia, po upływie miesiąca)
  • znajomość podstawowego pluginu jakim jest WorldEdit (przydatne zapoznanie się z VoxelSniperem - nie obowiązkowe)

oferuje:

• oferuje m.in. to czego wymagam
  • odpowiednie wynagrodzenia w zależności od wykonanej pracy na serwerze (na początku jest miesiąc stażu, jednakże wyjątki w przypadku, gdy osoba się bardzo przysłuży w ciągu miesiąca ma możliwość ubiegania się o wynagrodzenie lub zostanie jej to przyznane cyfrowo na serwerze)
  • odpowiedni podział stanowisk i władze demokratyczną (jeżeli uznacie, że niesłusznie wyrzuciłem daną osobę z ekipy, macie prawo ubiegać się o przywrócenie danej osoby do ekipy, w razie gdy osoba zawiniła świadomie i są na to dowody, możecie się ubiegać o danie tej osobie drugiej szansy)
  • każdy ma wpływ i na losy serwera, jak i gracza (jeżeli masz pomysł jak coś dodać/zmienić - pisz)
  • w czasie wolnym jako pełnoetatowy budowniczy możesz mieć osobny świat i budować różnego typu budowle ze swoimi przyjaciółmi, którzy nie mają uprawnień budowniczego. Na mapie na której budowałeś, masz prawo w każdej chwili się zgłosić po jej kopię
  • każdy gracz ma prawo do rezygnacji ze stanowiska, lecz gdy jest się pełnoetatowym budowniczym gracz ten za zasługi dostaje dodatkowo permanentne dodatki do rozgrywki inaczej zwanymi w języku potocznym "VIPa" (nie mylić rezygnacji z wyrzuceniem)
  • wyrzucony budowniczy ma prawo jednorazowo ubiegać się o przyjęcie go z powrotem na stanowisko budowniczego, jednakże, tylko jeżeli inni budowniczy wstawią się za nim
  • możliwość awansu (tylko dla pełnoetatowych budowniczych)
  • budowniczym może zostać osoba, która nie ma ukończonych 14 lat, jeżeli pełnoetatowy budowniczy poręczy za nią (jeżeli osoba za którą poręczy nie wywiąże się ze swoich zadań, ucierpi osoba poręczana, jak i poręczyciel bez możliwości poręczenia innej osoby)

"Niedomówienia"

• [dodano z dniem 15.12.2015] miałem już kilkakrotnie sytuacje z tym, iż budowniczy na stażu oczekiwali absurdalnych kwot za słabo wykonaną pracę. By była jasność wynagrodzenie dostaje się po wybudowaniu czegoś ciekawego i funkcjonalnego
  • [dodano z dniem 15.12.2015; edytowano: 18.12.2015] inna sytuacja była z ekipami/pojedynczymi osobami, które się do mnie zgłosiły, w sprawie zbudowania 1 areny i absurdalnych pieniędzy za nią. Otóż szukam STAŁYCH budowniczych, za odpowiednio dopasowane do wykonanej pracy wynagrodzenie, a nie osób bez doświadczenia, żądających 150-300zł za wykonane "areny"
  • [dodano z dniem 15.12.2015] budowniczy, którzy mają zamiar u mnie budować niech dodadzą mnie na skype, ale tylko wtedy, gdy mają czas wolny i chęci do budowy, a nie, że od prawie 2 miesięcy nie dają znaku życia (nie budują/nie odpisują na wiadomości), ale ciągle "chcą być budowniczymi"
  • [dodano z dniem 18.12.2015] Wynagrodzenie do uzgodnienia (myślałem, że to oczywiste...)
  • [dodano z dniem 18.12.2015] osoby chętne na stanowisko budowniczego mają obowiązek zapoznać się z CAŁĄ treścią tego postu, ponieważ niektóre osoby, które mnie dodają pytają mnie o wszystko, co zawarłem powyżej

Kontakt

w razie wszelkich uwag, zastrzeżeń lub niejasności proszę o bezpośredni kontakt ze mną.

skype ktoś, ktokolwiek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...