Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 100zł + podkładka

Azimok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Witam szukam jakiejś fajnej myszki do CS  GO nie jestem jakiś wymagający ponieważ zawsze grałem tymi myszkami , pierwszymi lepszymi ze tak powiem w cenie -20zł. Ale w końcu zdecydowałem się na coś lepszego ponieważ aktualna się psuje. Więc dla tego pisze tutaj.

Na początku miałem zamiar kupić myszke A4TECH bloody v7. ale jest wiele negatywnych kom. o niej confused_prosty.gif wiec musze szukac dalej.

• Tak samo jak z podkładka, aktualna jest warta max 5zł confused_prosty.gif, wiec też szukam nowej. Od razu chce napisać że nie chce płacić za podkładkę +50zł (bo jak dla mnie to troszke przesada ;p). Z góry Dzięki.
  • Jestem praworęczny
  • Cena. do 100zł
  • Główne zastosowanie. Do gier, (CS:GO , LoL ) (ale bardziej pod CS GO)
  • ChwytPalm grip
  • Kabel. Myszka przewodowa (długość kabla nie ma za bardzo znaczenia)
  • Powierzchnia. Podkładka (Też jakiejś szukam)
  • Ilość przycisków. Znaczy nie jestem wymagający  i nie robi mi to wielkiej różnicy ile ich będzie
Opublikowano

W sumie jeśli tą myszką gra jak mi wiadomo nothing i shroud (E-sportowcy z CS GO) to coś w niej musi być xD. No ale jeszcze poczekam, może ktoś się wypowie jeszcze na temat tej myszki ewentualnie pokaże inną w podobnej cenie.

Opublikowano

W tej cenie to tylko G100s jest taki dobry. :) A podkładka to A4 Tech X7 Gaming MP-500 ;)

A mam pytanie, a np. myszka genius X-G510 jest okej czy jednak lepszym rozwiązaniem jest logitech G100s?

Opublikowano

Nie jestem Ci w stanie tak powiedzieć, ale z opinii i po tym, że gra na niej kilku prosów mogę stwierdzić, że nie ma lepszej w tym przedziale cenowym, który jest dość niski. :)

Opublikowano

W sumie masz racje z tym że jednak to już są osoby doświadczone i że jak graja tą myszka to musi być już w miarę dobra. Co do kupna jeszcze się zastanowie ale zapewne zostane przy kupnie G100s. Bardzo dziękuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...