Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy polecacie Bioshock Infinite?

RoyalvFULL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Definitywnie tak, grę przeszedłem 3 razy. Fabuła kładzie na łopatki a klimat można kroić siekierą. Gra zakupiona w edytowanej edycji jeszcze przed premierą. Zupełnie nowy świat, nowa historia. Jak masz możliwość, to bierz z DLC. Dla mnie miazga. Im dalej w grę tym więcej WTF na twarzy :-) 

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Niesamowity świat i fabuła i jeden z najgorszych gameplayów w historii. Tak całkiem serio, to lepiej obejrzeć na yt. I to wersję, w której jest tylko historia, bez gameplayu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Niesamowity świat i fabuła i jeden z najgorszych gameplayów w historii. Tak całkiem serio, to lepiej obejrzeć na yt. I to wersję, w której jest tylko historia, bez gameplayu.

Trochę nie rozumiem, najpierw mówisz, że gra posiada jeden z najlepszych gameplayow w historii, a potem, ze polecasz jednak obejrzeć na yt wersje bez gameplayu, samą historie (są takie wgl?)

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Trochę nie rozumiem, najpierw mówisz, że gra posiada jeden z najlepszych gameplayow w historii, a potem, ze polecasz jednak obejrzeć na yt wersje bez gameplayu, samą historie (są takie wgl?)

Napisałem, że jeden z najgorszych gameplayów.

https://youtu.be/6iZZg2qiBos

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...