Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego telefonu.

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc .

Szukam jakiegos dobrego telefonu tak do 1000 zl , od razu mowie ze sony odpada bo naprawa w ich genialnym serwisie w-suport to jakas porazka .

Zastanawialem sie nad iphonem , dobry jest ? Nie chce telefonu z windowsem .

sory za bledy ale pisze z tabletu .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Z tego co od 2 dni wyszukałem, bo sam szukam telefonu, to znalazłem takie coś.

1. Motorola Moto G 2nd/3rd gen.

2. LG g2- tyle, że tutaj rożnie z tego co zauważyłem jest z ceną, ewentualnie dopłata ze 100 zł.

Wyczytałem, że są godne uwagi ;]

Opublikowano

A może Huawei P8 Lite zamiast iPhone'a? Smarton można za całkiem rozsądne pieniądze (od 899 zł) a specyfikację ma też niczego sobie. Telefon działa na Androidzie 5.0 i wyposażony jest w dobrej jakości wyświetlacz. Warto jednak mieć na uwadze, że w tym modelu nie ma dostępu do baterii a i prawdopodobnie nie dostanie on aktualizacji do Androida 6.0.

Jeśli zainteresuje cię ten telefon to możesz przeczytać o nim więcej, np. tu.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

Srajfona za 1000zł? No chyba nie Lg G2 to gówno jak już to polecam LG G4 na który cię nie stać dobre telefony zaczynają się od 2k+ dlatego polecam kupować na abonament lub na kartę telefony zawsze taniej ;) Jak już to mógłbym tego Huawei P8 Lite, ale jak dla mnie strata pieniędzy. Nie warto inwestować 1k lepiej zostawić sobie to na opłaty abonamentowe :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Srajfona za 1000zł? No chyba nie Lg G2 to gówno jak już to polecam LG G4 na który cię nie stać dobre telefony zaczynają się od 2k+ dlatego polecam kupować na abonament lub na kartę telefony zawsze taniej ;) Jak już to mógłbym tego Huawei P8 Lite, ale jak dla mnie strata pieniędzy. Nie warto inwestować 1k lepiej zostawić sobie to na opłaty abonamentowe :D

Bardzo konstruktywna wypowiedź, która wiele wniosła do tematu -,-

Co do autora, poczytaj na różnych stronach, jest wiele róznych opisów i rankingów smartfonów do 1000zł ;]

Opublikowano

Telefon w abonamencie ...

Więc tak albo dopłacasz 1000 zł za telefon , albo płacisz miesięcznie 200 zl abonamentu .

To też tak nie za bardzo .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Ten post to jakiś żart? Najtaniej wychodzą raty, a nie bzdurny abonament. Za 2000 dopiero dobry smartfon? Wyjdź i nie wracaj.

G2 to świetny smartfon, jeden z najbardziej udanych modeli LG (stosunek cena/jakość) i uwaga dalej trzyma swój poziom, bo różnica pomiędzy Snapdragonami w G2 i G4 w codziennym użytkowaniu jest taka, że jej nie widać. Tobie za to Trivor polecam wziąć leczenie w Lipnie, oczywiście z opłatą abonamentową. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...