Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile do 30 lvl

Oryginalnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie wiem   no sory jezeli ta odpowiedz nie poprawila ci humoru sory ( xD)

A tak serio, mój kolega zagrał juz na koncie z 300 meczy i też ma 28, polecam ci grać aramy albo zapuścić jakiegoś bota

Opublikowano

Teraz wlasnie kurna szybciej idzie, za customy tylko sie nie dostaje expa. To jak ty wiecej przegrywasz to czego oczekujesz, licz tylko wygrane. Nawet jesli to nie spiesz sie z tym 30 lvlem, najlepiej nie zaczynaj rankedow jesli to twoj pierwszy raz z grą, uwierz, zagraj przynajmniej te 1000 gierek z kolegami pocwicz postacie czy cos, chyba, ze serio chcesz mieć tego brąza na profilu :P

Gdybys wygral wszystkie 300 to na pewno bys mial juz 30 poziom.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

No ja też mam 300 gier, z tego jakieś 150wygrane i mam 28 lvl :D ale w sumie to do 18lvla grałem na botach hah :D

Mi tam się gra przyjemnie, gram tylko normale, bo lubię wbijać sobie w profilu poziomy maestri :D i staram się mainować po każdym bohaterze na jedną linię ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie ważne ile miałeś gier. Expa dostaje się więcej/mniej w zależności od tego czy wygrałeś/przegrałeś i czy grałeś z botami i jeżeli tak to jaki poziom trudności.

Nie ma nigdzie podanej konkretnej ilości gier, która jest konieczna do rozegrania, żeby zdobyć 30 lvl.

giphy.gif

Opublikowano

Za wygraną grę jest więcej doświadczenia, więc liczba ogólnie zagranych gier nie ma znaczenia c:

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...