Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakiś cheat na globala GF oprócz kamer moda?

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zna ktoś dobrego cheata na globala oprócz kamer moda? Kamer od 2 miesięcy wyłączył bardzo potrzebnego farm bota, a teraz jeszcze fish bota. Mam go dość. Słyszałem że jest darmowy m2bob, ale czy działają w nim wszystkie funkcje? Słyszałem o jakimś m2k modzie jest dobry? Za każdą przydatną odpowiedź leci like, a za najlepszą oczywiście naj :)

Opublikowano

Siemanko, zna ktoś dobrego cheata na globala oprócz kamer moda? Kamer od 2 miesięcy wyłączył bardzo potrzebnego farm bota, a teraz jeszcze fish bota. Mam go dość. Słyszałem że jest darmowy m2bob, ale czy działają w nim wszystkie funkcje? Słyszałem o jakimś m2k modzie jest dobry? Za każdą przydatną odpowiedź leci like, a za najlepszą oczywiście naj :)

mam pytanko czemu kamer wylączył fishbota ? m2k nie działa od dawna.Ale są multihacki na pl'a co do m2 boba nie polecam strasznie okrojona werja m2boba wiec takie funkcje jakie udostępnili to porażka

/niereg. sygna

Opublikowano

obecnie korzystam z m2boba, darmowej wersij. nie działa prawie nic poza lvl botem - wszystkie najpotrzebniejsze funkcje do lvlowania są da sie expować także spoko, ale dla pełnej frajdy polecał bym kupić full pakier znaczy pełną wersję wychodzi chyba jakieś 40zł za 30dni? coś takiego... są w nim wszystkie potrzebne fukcje jak się ma pełną wersję.

w wersij free co 2 dni trzeba pobrać "coś" wkleić do folderu z botem taki jak by 2 dniowy klucz...

co do kamery... też mam eh tragedia... już pomijając tego farmbota :( skill bot / buff bot nie działa ogólnie jakiś taki niedopracowany strasznie jest :( a nadawał sie do kopania rud :D

Opublikowano

Jest jakas opcja zeby biegac z wh na globalu nie uzywajac moda?

też szukam właśnie jakiegoś wh na pla chciał bym zagrać archerem i na wh fajnie expiło by sie go z łuku ale bez wh nie ma co zaczynać nawet

Opublikowano

obecnie korzystam z m2boba, darmowej wersij. nie działa prawie nic poza lvl botem - wszystkie najpotrzebniejsze funkcje do lvlowania są da sie expować także spoko, ale dla pełnej frajdy polecał bym kupić full pakier znaczy pełną wersję wychodzi chyba jakieś 40zł za 30dni? coś takiego... są w nim wszystkie potrzebne fukcje jak się ma pełną wersję.

w wersij free co 2 dni trzeba pobrać "coś" wkleić do folderu z botem taki jak by 2 dniowy klucz...

co do kamery... też mam eh tragedia... już pomijając tego farmbota :( skill bot / buff bot nie działa ogólnie jakiś taki niedopracowany strasznie jest :( a nadawał sie do kopania rud :D

Właśnie mam tego m2boba, i guard wykrywa i wyrzuca grę od razu, Tobie działa :)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...