Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naciśnij na część aplikacji, na której widnieje ten czerwony napis. Spowoduje to wymuszoną aktualizacje EloBuddy do najnowszej wersji, dzięki czemu będziesz mógł go skutecznie używać mimo, że najwyraźniej nie powiodła się próba dokonania tego podczas uruchamiania EloBuddy przez to, że czasami tak się zdarza.

Powinno pomóc. W przeciwnym razie szukaj rozwiązania w sekcji o nazwie Support zamieszczonej na forum EloBuddy wśród spisu innych działów.

Opublikowano

Naciśnij na część aplikacji, na której widnieje ten czerwony napis. Spowoduje to wymuszoną aktualizacje EloBuddy do najnowszej wersji, dzięki czemu będziesz mógł go skutecznie używać mimo, że najwyraźniej nie powiodła się próba dokonania tego podczas uruchamiania EloBuddy przez to, że czasami tak się zdarza.

Powinno pomóc. W przeciwnym razie szukaj rozwiązania w sekcji o nazwie Support zamieszczonej na forum EloBuddy wśród spisu innych działów.

EB jest outdated na najnowszy mini-patch, stad ten komunikat.

eSwH2k3.png

Opublikowano

EB jest outdated na najnowszy mini-patch, stad ten komunikat.

Ostatnimi razy za każdym razem, gdy występował podobny błąd zarówno ja jak i moi znajomi byłem w stanie w ten sposób sprawić, by EB działał bez żadnych problemów i dlatego nie będąc w pełni poinformowanym o aktualnym stanie EB napisałem dla Niego taką poradę. No cóż, najwyraźniej się myliłem. W takim razie cierpliwość jest w tej chwili wymagana, by móc już wkrótce swobodnie używać EB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...