Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] VentureMC

Herexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fH7jheU.jpg

Czym jest VentureMC ? 

VentureMC będzie to jeden z lepszych serwerów Survival bez gildii. 

i6tyGVN.jpg

Odpowiedź jest prosta. Na naszym serwerze nie będzie nudy. Jeśli myślicie że to kolejny serwer survival na którym szybko zdobędziecie pełno diaxów - mylicie się. Na serwerze nie będzie czegoś takiego jak drop ze stone, tylko z rudy. Jeżeli myślicie że ujdzie wam na sucho korzystanie z hacków - mylicie się.  Zmniejszymy pojawianie się surowców na mapie o 30 %. Będzie to jeszcze trudniejsze. Na serwerze jak już pisałem wcześniej nie będzie można założyć gildii. Czemu?

Po prostu takich serwerów jest pełno, wszędzie gildię. Ja ciągle szukałem zwykłego survivala gdzie gra dużo ilość graczy, i dlatego zakładam ten serwer z myślą o was. 

Serwer nie padnie po kilku dniach. Miałem za sobą wiele serwerów, nie jest to mój pierwszy projekt. Cóż, myślę że to za mało aby dołączyć na ten serwer. Chciałbym dodać że na serwerze będą codziennie różne eventy, takie jak: "Nie spadnij z liści", "Strzel z łuku" i wiele, wiele innych.

Aby gra na serwerze nie znudziła się tak szybko, stworzyliśmy Arenę PVP dla prawdziwych twardzieli, "Old Nether" - piękny zamek z wieloma ciekawostkami które umilą pobyt na serwerze, Turnieje PVP, oraz wiele innych ciekawych atrakcji.

nronR1q.png

Typ: Survival

Sloty: 40

Non-Premium

Moby: TAK

Nether: TAK

END: TAK

IP: <podamy przy starcie> 

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Świetny pomysł by NIE robić dropu ze stone. Lubię serwery na których "można wykopać rude diamentu którą się widzi na oczy" :mad: . Czekam na start.B%29.png

Opublikowano

Opublikowano

Odświeżam.

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja czekam na start. Bardzo brakowało mi takiego zwykłego serwera survival. Typowego survival, bez miliarda pluginów i róznego rodzaju dodatków. Czekam z niecierpliwością na start ;)

(- .(- . -). -)

Opublikowano

Wszystko ładnie ale po pierwsze kiedy start po drugie jak poradzicie sobie  z tym że nie będzie gildi (każdy sie bedzieu krywał pod ziemia czy gdzieś ok ale typowy cheater włączy se huzuni i 5 min opi**doli  każdego z itemów bo se załaczy chest findera i bedzie widział po skrzynkach lub na xrayu gdzie są bazy :?? chyba że jakieś zabezpieczenie na skrzynki zrobicie , druga sprawa Brak dropu ze stone baaardzo dobra inicjatywa , lecz jeszcze jedno mało slotów :/ i ssów w prezentacji.

PS: Czekam z niecierpliwością bo już chyba nie ma takiego serwera na polskiej scenie gdzie nie ma dropu ze stone z jakims anty x rayem :*

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...