Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domena strony i ts na jednym ip

kubekow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak mogę dodać by wchodząc na mój serwer teamspeak użytkownicy łączyli się przed domenę ts.****.pl , a gdy chcą wejść na stronę www wpisują www.****.pl. Dodam że ts i strona stoją na jednym vps i mają te same ip. Przekierowałem teamspeka na rekord A i ip numerkowe (działa), ale nie wiem jak zrobić to ze stroną .

671411485514457941894.png

Opublikowano

­Wystarczy subdomena ts.*.* i gotowe. :)
Jak podasz gdzie masz subdomene to nawet dam Ci 
instrukcję ;)

Opublikowano

@Lord Tytan Tytan problem jest w tym że dodałem  ts.****.pl i on działa ale jak wpisuję adres w przeglądarce to mam taką magię 

This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

671411485514457941894.png

Opublikowano

@Lord Tytan Tytan problem jest w tym że dodałem  ts.****.pl i on działa ale jak wpisuję adres w przeglądarce to mam taką magię 

This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

Tylko po co otwierasz to w przeglądarce jak chcesz ts xD Pokaż config co masz na stronie gdzie masz domenę.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...