Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie radze grac na bolu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule

Na wyzszych dywizjach nie ma to sensu leci ban. Rito wzielo sie za sht 3rd. Moze to i dobrze ze juz nie bedzie zedow riven  jasuo czy innych vayne roiących cuda na kiju.

Opublikowano

Bardzo długo używałem BOL na bardzo wysokiej dywizji,dopiero dwa dni temu przerzuciłem się na L# a niedługo na EloB więc jakoś nie ma z tym problemów .

Pomocnik
Opublikowano

Po 6 miesiącach banik :D grałem  only jinx, riven, vayne, twitch  + ikita bot everydej kappa

A ikita bot mozna grac tylko jak sie zaplaci za skrypt czy zwykly tez i ma jakies ograniczenie?

Opublikowano

A ikita bot mozna grac tylko jak sie zaplaci za skrypt czy zwykly tez i ma jakies ograniczenie?

jest trial 2 dni dla vip subscription

Jesli grałeś na skryptach do riven to masz prawie 100% szansy na to ze dostaniesz bana ;]

obojetnie na jakich, ja mysle dostalem za evadee.

ogolnie zjebalem grajac na mainie na skryptach

Bol sie zeszmacil 

Opublikowano

Jesli grałeś na skryptach do riven to masz prawie 100% szansy na to ze dostaniesz bana ;]

czemu tak uważasz? możesz mejnować Riven i robić combo w sekundę ;^^;

w sumie trochę prawdy jest w tym co mówisz ja bana na p3 dostałem zapewne tylko przez evadeee i skrypty do kalisty

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

czemu tak uważasz? możesz mejnować Riven i robić combo w sekundę ; ^^;

w sumie trochę prawdy jest w tym co mówisz ja bana na p3 dostałem zapewne tylko przez evadeee i skrypty do kalisty

Umiem dobrze tak myślę grać riven i takie combo jakie robią skrypty jest niemożliwe do powtórzenia przez człowieka, szybkość z jaką skrypt wykonuje QAA wygąda mi na exploit i orbwalker spamuje pakietami pewnie jakieś 30 kliknięcia na sekundę ;P

Opublikowano

Można skonfigurować evade żeby było bardziej "zawodne" i nie używać skryptów na postacie typu riven,cassiopeia,xerath.

O niektórych postaciach ciężko jest powiedzieć czy ktoś skryptuje czy tak dobrze trafia skillami i anuluje aa. Najbardziej widoczne jest evade gdzie unika się 3 skilli na raz lecących z różnych stron albo wyflashowanie ulta malphita widząc tylko końcówkę animacji.

Opublikowano

Wczoraj mój team grał vs Xearth, który trafiał wszystkie skille. Wszyscy płakali o Bolu, nawet ja. Zaprosiłem gościa po meczy do listy znajomych i on twardo twierdzi, że nie używa żadnego skryptu.
Więc, nie wiem. Czy taki ktoś dostanie bana jeśli faktycznie grał własnym skillem.

Opublikowano

gralem na evadee full humainzer uzywalem Kite machine kalista, tumble machine vayne, sac:r+ activator 

Orałem wszystko od 6 lvla gry 30/5 w diamencie no i doczekalem sie bana.

Najłatwiej wykryć bola jak ktoś właśnie ucieka z paru skilszotow w ostatniej chwili, dodge w ulamku sekundy.

Niektórzy grają po prostu dobrze ale w platynie już ludzie się orientują że śmierdzisz Bolem.

Ban to kwestia czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...