Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w Team Solo Mid

Gość unknownuser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Fluency in English

Challenger ranking in NA, EU, KR, CN, or TW

Ciekawe. Szczerze to nie mam pojęcia kto mógłby do nich dołączyć. Angielskiego to i tak czy siak się tam nauczą, tylko szkoda, bo decydując się na TSM musisz wyrwac kartkę z twojego życia -> przeprowadzka do Californii.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Rush do dzungli bylby spoko, na reddicie pisze sie tez sporo o Flame na topie, ale nie jestem do konca pewien jak tam u niego z angielskim ale to moglo by pasować bo skoro Lustboy jako analityk a on gral z flame swojego czasu to by mu pomógł z aklimatyzacją.

Opublikowano

Jako fan TSM'u domyślałem się, że tak to się skończy. Santorin mimo wszystko na worldsach nie pokazał niczego wielkiego, więc jego decyzja o odejściu mnie nie dziwi. Lustboy to samo, Dyrus - było wiadomo. Mam nadzieję, że skombinują jakiś skład na następny split. Ostatnie ich mecze to były Bjerd+Wild>Reszta. Przydałaby się jakaś nowa świeżość. :)

Opublikowano

Ja polecam świetnego midlanera - Nicktrona. Doskonale pracuje w teamie i biegle mówi angielskim. Jego ulubionymi championami są : Velkoz, Katarina i Annie.

proof : 6578414449425891388944.jpeg

Za to do jungli polecam naszego polskiego leśnika Norbita "Disa" Gierchucka. Lubiany przez polskie community - nigdy nie rozpoczął kariery LCS, gdyż widzowie są najważniejsi. Mainuje Shyvanke, Reksai  a nawet ostatnio skośnookiego Lee Sina.

1918514449427751388944.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...