Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto rozpocząć przygodę z Trove?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy będzie polska wersja językowa. Co da grania to dołącz do polskiego klubu np. Nocna Zmiana SA od razu przyjemniej się gra i ma się z kim grać. Ogólnie też można gadać na ts.

Trove IGN: SelfdemonDante

League of Legends: ZlameK

Telefon: Huawei Ascend Y635

Opublikowano

1. Czy warto grać w TROVE ?

Przed chwilą z kolegą robiłem ST, powiem jedno śmiech co chwile, gra czasami jest monotonna, ale jak ze znajomymi to się nie nudzi

2. Czy będzie polska wersja językowa ?

Możliwe, ale zależy od grona graczy, ale TROVE się rozwija, może kiedyś...

3. Czy gra się nie nudzi i jest mało ludzi ?

Wejdź po 23 to zobaczysz jakie tłumy, a co do nudy... Znajdź kolegę co sobie pobierze grę i zobaczysz jaka przyjemna

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Ja gram od lipca i jestem bardzo zadowolony. Na Steamie zawsze gra minimum 10 tys. osób, a jeszcze dochodzą osoby wyłącznie z Glyph'a. 

Opublikowano

Gra mi się podoba. Wciąga tylko nie znam firmy twórców i obawiambsie że wloze w to swój czas trochę pieniędzy avhistoria powtorzy się jak z cube world

Cube World wraca ;)

9sf1Un9.png

Opublikowano

Panowie, jestem idiotą... po co założyłem ten temat to nie wiem no głupek !!!!!!!!!!!!

Podchodziłem 2 razy do tej gry i moje zdanie to eee, co to ma być tragedia...

K***A!!!

2 noc już nie śpie :D w pracy urlop i jebie jak szalony już jest 10 master i skrzydełka 16 lvl domek no i NO LIFIE>>>

Powiem tak, grałem w wiele gier, jestem wybredną osobą, niemającą zaufania do firm... ale ta gra tak mnie urzekła że już wydałem 50 zł nie żałuję :D i gram gram i gram, a jeśli ktośczyta ten temat i się wacha to czytaj głupku...

Zainstaluj i graj nie pożałujesz, gwarantuje a jak ci się nie spodoba to jesteś głupi... bo gra jest naprawde świetna...

Komunity jest niesamowite nie spotkałem się z hamstwem i wylgaryzmem, miałem problem na ST chwila moment ludzia chcą i pomagają co prawda teżinteres bo mają lot a nie mają klucza ale naprawde super....

Jestem w szoku bo to pierwsza gra, która nie pozwala oderwać mi się od komputera!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...