Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]CS:GO Jackpot + Bot

Bulgarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Gotowa Paczka do postawienia własnej strony o tematyce CS:GO Jackpot wraz z Botem.
Metoda kontaktu: PW lub GG: 19422596
Opis rzeczy: Sprzedaję gotowe skrypty wraz z Botem do postawienia własnej strony o tematyce CS:GO Jackpot. Strona działa na takiej samej zasadzie co inne jackpoty. Możecie sobie ustawić ile % ma być pobierane z rundy i zarabiać skromne skiny. Myślę, że zainteresowani wiedzą co sprzedaję :)
Oczekiwana/oferowana cena: Około 80zł, Przelew/PayPal
Zdjęcia/inne informacje: http://i.imgur.com/YjpU9s0.png?1 / Więcej mogę udostępnić po skontaktowaniu się ze mną.

Na końcu chciałbym dodać, że sprzedaję tylko 4 kopie mojego skryptu. Nie chcę aby powstało zbyt wiele stron tego typu :)

Odpowiadam na wszelkie wasze pytania.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ten "twój" skrypt jest ogólnodostępnym darmowym skryptem na zagranicznych forach.

Więc dlaczego wmawiasz innym, że to "twój" skrypt?

Opublikowano

To mój skrypt nie jest on na żadnych forach za darmo. Nie widziałes kodu nie pisz głupot!

Nie rozumiem takich ludzi jak ty...

EDIT: Jak ktoś jeszcze ma zamiar mi pisać że sprzedaje skrypty z internetu niech najlepiej sobie da spokój bo nie będę z takimi osobami dokonywał tranzakcji.

Opublikowano

Widziałeś tam tak samo wyglądającą strone bądź podobnie. Wygląd strony nie jest mój i to się zgadza.

Nie wiem co csgonetwork sprzedaje. Ja sprzedaję głównie swoje skrypty, nie jestem grafikiem żeby się bawić w styl strony dlatego też podparłęm się na gotowcu pewnego jackpota który istnieje.

Niestety nie mam jak ci udowodnić, że to moje.

Krótki filmik prezentujący i mówiący o tym że styl strony nie jest mój: https://www.youtube.com/watch?v=dJ4llf59-FI&feature=youtu.be/ Filmik jest mojego autorstwa.

Dodam, że ten styl nie jest nigdzie zastrzeżony i z tego tez powodu użyło go csgonetwork jak i ja jak widać na załączonym obrazku.

EDIT: Została mi do sprzedania tylko 1 kopia skryptu. Więc jakby ktoś z tego forum chciał pisać GG: 19422596, jestem w stanie pomóc w wstępnej konfiguracji jak ktoś ma problem!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Widziałeś tam tak samo wyglądającą strone bądź podobnie. Wygląd strony nie jest mój i to się zgadza.

Nie wiem co csgonetwork sprzedaje. Ja sprzedaję głównie swoje skrypty, nie jestem grafikiem żeby się bawić w styl strony dlatego też podparłęm się na gotowcu pewnego jackpota który istnieje.

Niestety nie mam jak ci udowodnić, że to moje.

Krótki filmik prezentujący i mówiący o tym że styl strony nie jest mój: https://www.youtube.com/watch?v=dJ4llf59-FI&feature=youtu.be/ Filmik jest mojego autorstwa.

Dodam, że ten styl nie jest nigdzie zastrzeżony i z tego tez powodu użyło go csgonetwork jak i ja jak widać na załączonym obrazku.

EDIT: Została mi do sprzedania tylko 1 kopia skryptu. Więc jakby ktoś z tego forum chciał pisać GG: 19422596, jestem w stanie pomóc w wstępnej konfiguracji jak ktoś ma problem!

Pozdrawiam.

Jest możliwość abyś zakodował swoje pliki pod mój autorski layout?

Opublikowano

Sprzedaję tylko to co jest razem z tym layoutem co załączyłem.

Możesz to zrobić sam bawiąc się tym co ci dam.

Ja aktualnie mam zbyt wiele pracy aby ci w tym pomóc, a osoba która takie coś dla mnie robi jest za granicą aktualnie.

EDIT: Właśnie rozmawiam z klientem prawdopodobnie kupi i temat będzie do zamknięcia. Jednak pisać bo może zmienić zdanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...