Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO1] a [BO2] - ilość graczy oraz którą wybrać ?(PS3)

dreq02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dość nietypowe pytania mam do was (dotyczy PS3)

1. Czy oreintuje się ktoś ile mniej więcej graczy gra w multiplayer w BO1 i BO2? Tzn czy wieczorem trzeba długo czekać na graczy w każdej z tej gry? Czy moze mecze i graczy znajdujemy od razu?

2. Która gra jest "lepsza"? A może obydwie? Mój gust - 400 godzin w mw3 , 80 w mw2 - z racji wolnego celowania (jakby brak trybu staleker - celowanie i szybciej się poruszamy - stąd w mw3 więcej godzin niż w 2). Ghost kompletnie mi nie przypadł. Więc coś w okolicach przed i po mw3. Jednak mw3 trochę lepsze mapy. Nie lubię aż za bardzo rozległych map ale też nie klaustrofibicznych.

Opublikowano

1. Obydwie są bardzo dobre, ale bardziej polecam Black Ops 2, ponieważ moim zdaniem gra w niego więcej osób. Oczywiście przez to, że chodzi ci o PS3 to zawsze będzie trzeba poczekać na graczy, ale praktycznie krótko to trwa, ale zależy też od tego jaki tryb chcesz zagrać.

2. Przez to, że Black Ops 2 jest tak lubiany i grany przez wielu graczy to niestety jest to uciązliwe dla słabszych graczy, ponieważ dużo z nich potrafi grać w gry Call of Duty.

Black Ops 1 i 2 są bardzo dobre, ale moim zdaniem:

Black Ops 1 < Black Ops 2

Opublikowano

ok, dzięki. Bo niby BO1 stary ale ceny na allegro są często konkretne jak za starę grę a nie chce nie potrzebnie kasy wydawać a potem nie sprzedać. Nie przeszkadza mi poziom bo gram dobrze. Mam ghosta ale to faktycznie multi porażka. Za duże mapy na ilość graczy. I dużo "poziomów" za bardzo przekombinowanych. Dlatego myślałem o BO1 bo oglądałem gamplay z multi. Chociaż nie wiem jak z ludźmi. jeden sprzedawca allegro pisał, że są inny, że na tygodniu nie (ale wg mnie zależy od godzin, bo w południe to mało, wieczorem sporo). Mam dylemat bo nie lubie czegoś kupować nie potrzebnie. Bo1 jest miedzy mw2 a mw3 więc raczej też by mi pasowało chyba. W mw2 i 3 wieczorem 10sekund i mogę grać.

Szkoda, że nie ma strony gdzie można sprawdzić ilość graczy w multi.

A co jest takiego, że BO2 jest lepsze od BO1. Co zauważyłeś? dlaczego?

Opublikowano

Po pierwsze BO2 jest nowsze, ludzie tacy są. Nowsze trzeba grać. 

Serwery pełne, grafika bardzo dobra, dużo broni wszelkiego rodzaju, ale niestety wiele osób mówi, że nie ma w ogóle realizmu w tej grze.

Sam mam przegrane +/- 200 godzin w BO2 na PS3, ale to było 2/3 lata temu, ale zawsze chciałem wracać do gry, ale niestety PS mi się rozwalił, a nie opłacało mi się go naprawiać. Mój kolega cały czas gra w tą cześć na swoim PS`ie i mówi, że bardzo fajnie się gra.

Opublikowano

a wg ciebie jakie kilka plusów przemawia na bo2? bo grałem w mw3 i kupiłem mw2 i bardzo sie rozczarowałem, bo celowanie było wolne (jakby brak stalkera perka)

Opublikowano

+Grafika

+Pełne serwery

+Dobrzy gracze (dla mnie to plus, ponieważ jest jakieś wyzwanie. Sam jestem dobrym graczem i statystyki +50/0/5 to łatwizna na publicznych serwerach, ale to lata gry xD )

+Usprawniony tryb zombie i też dużo graczy

+Posiada DLC

+Są tworzone turnieje w tej części, ale na PC

+Dużo map

+Łatwiej się dostać do jakiegoś klanu w porównaniu do wcześniejszych części

-Cheaty

-Uwaga cytuje użytkownika steam`a - "Gra piękna, ale gracze Kurwi" moim zdaniem community dobre, lecz brak niektórym skilla, a jeżeli jest jakieś dziecko które używa pierwszy raz mikrofonu to "Mute" i koniec  xD

Jeżeli jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę ;)

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać to, że jeżeli jesteś niezdecydowany na jakąś część, to warto zakupić ją na PC na platformie Steam, ponieważ jeżeli ci się jakaś część lub gra nie spodoba to możesz ją oddać i najwyżej kupisz później inną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...