Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać która ma niskie szanse na nerf

luzak373

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam tutaj pytanie, a raczej prośbę, powróciłem niedawno do Ligi Legend i zastanawia mnie którą postać można zacząć mainować bez ryzyka o nerf (przykład Riven), prosiłbym o podanie champów które ostatnimi czasy nie były nerfione i nie zanosi się na to by były nerfione. Pozycje raczej ciężko określić, dlatego pytam ogólnie.

Z góry dziękuje za pomoc :>

4566511400.png

Opublikowano

Orianna jeden z lepszych champów, których Riot nie dotknął od długiego czasu. Ma w sumie wszystko co potrzeba midlanerowi, więc ten wybór będzie dobry :)

Opublikowano

Na każdego champa kiedyś przyjdzie kolej. Co do Riven, nie wiadomo kiedy ale krążą plotki, że jej Q będzie się stackowało pod ulti. Polega to na tym: Q-hit-Q-hit-Q-hit

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

Nie da się przewidzieć nerfów, ale polecam Mojego maina - Lissandra.

Sprawdza się nawet na obecną mete na midzie i topie.

+poke

+cc

+escape

+burst

Opublikowano

Siemka, mam tutaj pytanie, a raczej prośbę, powróciłem niedawno do Ligi Legend i zastanawia mnie którą postać można zacząć mainować bez ryzyka o nerf (przykład Riven), prosiłbym o podanie champów które ostatnimi czasy nie były nerfione i nie zanosi się na to by były nerfione. Pozycje raczej ciężko określić, dlatego pytam ogólnie.

Z góry dziękuje za pomoc :>

Syndre polecam. Jest mocna. Potrafi zestunować przy dobrym ustawieniu całe enemy i posiada chory dmg dzięki czemu enemy adc/apc jest na właściwie ulta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...