Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

laneris s2 vs invoria s1 rework

i*Nasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Invoria jest z serwerem z wieksza reklama oraz z wieksza iloscia nowosci lecz laneris jest serwerem na szybko. Mam na mysli to ze nie trzeba z tego co wiem 50 razy latac na dunga aby ulepszyc jeden przedmiot.

Jezeli ktos ma czas na nudne powtarzane czynnosci polecam Invorie ale jak serwer na szybko bez wiekszego wysilku to polecam lanerisa

1943571.jpeg

Opublikowano

Invoria - monotonne latanie na dungi (żeby zrobić eq Złot. Feniksa trzeba zrobić dungeony z perłami około 90 razy). Trudny początek (pod względem zdobycia broni 75 i początkowych misji Bestiarza). Dużo nowości, mało bugów. Autorskie mapy, sety eq, potwory i systemy dopalaczy. Serwer dla ludzi, którzy mają czas i chęci.

Laneris - serwer łatwy. Zdobycie broni 75 jest banalne - sklep. Misje monotonne i niektóre ZA DŁUGIE. Występują bugi i błędy. Słaby balans klas. Brak nowości (jedynie set eq na 200 lvl), jednak serwer dla fanów serwerów easy - jak najbardziej. Serwer dla ludzi, którzy lubią w metinie tylko bitki i wojny.

Opublikowano

Oba serwery są warte odwiedzenia i grania. Invoria serwer bardziej nastawiony pod graczy i praktycznie 0 bugów na Laneris znacznie więcej bugów ale administracja stara się je eliminować, dlatego polecam Ci oba serwery.

Opublikowano

Oba serwery są bardzo fajne. Invoria, wprowadza dużo nowości, dużo graczy tam gra i duży wielki plus 0 bugów. Laneris ma troszkę bugów, ale z tego co mi wiadomo, Administracja walczy z nimi. :)­

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...