Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tzphqy Bot V1.8

pirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące tego bota. Robię wszystko według instrukcji ( na elitepvpers.de ) jednak po unpacku (pack.d04) dodaniu go do CRC itd wpisuje wszystkie niezbędne rzeczy do zalogowania i nic. Leci w kółko login to the server. Retry login. Nie wiem co może być nie tak jednak te 4 wskazówki z elitepvpers, które mogły być powodem nie działania nie dotyczą mnie gdyż wszystko jest tak jak jest napisane. Nie wiem czy może to być powód że mam Viste...? po za tym nie biorę Alokena wiec ten problem też odpada. Proszę o jakąś radę.

Moje gg: 8774535

Opublikowano

po pierwsze : gdzie rozpakowałeś cały plik z botami ? (chodzi mi tutaj czy na pulpit czy gdzieś do folderu z gra ??)

po drugie: skopiowałeś plik pack.d04 i wrzuciłeś do CRC w folderze z botami na pulpicie?

po trzecie : utworzyłeś nowy kod za pomocą BotCRC.exe i wkleiłeś go w drugą czy trzecią linie w version.dat?

Opublikowano

1. Bot początkowo był na pulpicie później przeniosłem go do folderu data. ( w obu przypadkach nie działa )

2.Wrzuciłem do folderu CRC ( z tym że wrzuciłem od folderu unpack a nie od data lub share )

3.Utworzyłem nowy kod wpisałem go do notatnika w 2 linijce jak podane było w poradniku elitepvpers.

Tak odpalam bota także jako administrator.

:D

Opublikowano

Jakby co dekaron folder mam na dysku E. Odpalam przez launchera -ten w bocie ( pozniej global_unpacked_34.5.3) przy logowaniu odpalam bota (minimalizuje grę) wpisuje niezbędne dane i nic.

Opublikowano

Jakby co dekaron folder mam na dysku E. Odpalam przez launchera -ten w bocie ( pozniej global_unpacked_34.5.3) przy logowaniu odpalam bota (minimalizuje grę) wpisuje niezbędne dane i nic.

Prosiłeś o "jakąś inną rade" więc musisz wiedzieć, że aktualna wersja bota nie działa i trzeba czekać na jego aktualizacje żadne kombinacje czy odpalanie na adminie etc nic Ci nie pomogą. Tyle ode mnie.

• Dodaj nową pozycję...