Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Płatny nulled

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stało się mpceczki kochane :(, nulled jest płatny, teraz trzeba sfundować na VIPka, albo na jodusie kupić ;(. Skończył się zapach cebulki :(. Co o tym sądzicie, czy to dobry ruch ze strony nulledziarza?
cebula.jpg

K2yjCFw.png

Opublikowano

Jest jeszcze EB. :)

No niby jest, ale ten Budziaczek jest zbugowany trochę, ostatnio orbwalker nie działał itp. :/

K2yjCFw.png

Opublikowano

It is being released for VIPs only to actually test it as it seems to not work on some PCs. Once the testing is done, it will be released to the public.

Tutaj masz swoją cebulę. Jak nie potrafisz czytać to nie moja wina xD. L# będzie dla wszystkich jak zostanie przetestowane przez vipów, że wszystko działa. Po prostu nagradzają vipów dając im szybciej cracka :)

EDIT :

A nawet już dla każdego działa jak ktoś nie jest głupi ;]

Opublikowano

Dali dla vipów bo poprostu nie chcą płaczu miliona osób że im coś nie działa, vipy potestują , naprawi się co trzeba i będzie public. (swoją drogą spodziewałem się takiego tematu szybciej)

Opublikowano

Kilka godzin bez L# to tak jak kilka godzin bez tlenu, nie wytrzymasz. Nie mogę się doczekać kiedy bedzie free, bo woń tej kwitnącej cebulki musi trafić do mojego organizmu.

It is being released for VIPs only to actually test it as it seems to not work on some PCs. Once the testing is done, it will be released to the public.

Tutaj masz swoją cebulę. Jak nie potrafisz czytać to nie moja wina xD. L# będzie dla wszystkich jak zostanie przetestowane przez vipów, że wszystko działa. Po prostu nagradzają vipów dając im szybciej cracka :)

EDIT :

A nawet już dla każdego działa jak ktoś nie jest głupi ;]

K2yjCFw.png

Opublikowano

L# nigdy nie będzie darmowy, darmowy może być tylko crack cebulo.

L jest darmowy i nadal bedzie, ten autor tematu to jakas kompletna cebula.

K2yjCFw.png

Opublikowano

Autor tematu powinien dostać warna skoro nie rozumie angielskiego i wprowadza ludzi w błąd :) L# jest teraz dla vipów zeby przetestowali aby xxxxxx osób nie spamowało że cos im nie działa

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Kilka godzin bez L# to tak jak kilka godzin bez tlenu, nie wytrzymasz. Nie mogę się doczekać kiedy bedzie free, bo woń tej kwitnącej cebulki musi trafić do mojego organizmu.

To ty jestes cebula skoro tak bacznie sledzisz nulleda bo skad mialbys wiedziec, ze nie dali L# dla kazdego?

Btw tak naprawde dali dla kazdego ale musicie miec L# 5.18, on wam sie zaktualizuje i tam macie wcisnac "Download Loader", pobierzecie i podmieniacie. 

Jak w nocy gralem to problemy byly czasem z dolaczaniem do gier (dziwne sciny podczas loadingu) a tak dzialalo.

Opublikowano

Btw tak naprawde dali dla kazdego ale musicie miec L# 5.18, on wam sie zaktualizuje i tam macie wcisnac "Download Loader", pobierzecie i podmieniacie. 

Jak w nocy gralem to problemy byly czasem z dolaczaniem do gier (dziwne sciny podczas loadingu) a tak dzialalo.

Dzisiaj to nie trybi. Wypieprza bugsplaty po każdej próbie dołączenia do gry

Opublikowano

Ludziki nie spinamy, L# był na nulledzie tylko dla VIPów, VIP jest płatny. Teraz są problemy z krateczką i nie działa, wiec dupa.

K2yjCFw.png

Opublikowano

Ludziki nie spinamy, L# był na nulledzie tylko dla VIPów, VIP jest płatny. Teraz są problemy z krateczką i nie działa, wiec dupa.

Nie potrafisz pojąć, że to nie jest i nie było tylko dla vipów? Broly został zaspamowany po wypuszczeniu cracka tak mocno, że szybciej się przetestuje dając cracka każdemu, że i tak zrobił.

Nadal działa dla każdego ale jest wymagany hotfix. Mi tam śmiga z hotfixem, choć nadal czasem podczas ładowania gry potrafi bugsplata wywalić ale to nie problem.

Opublikowano

Ale że lecą bany za leaguesharpa to ty wiedz, ten zjebany bypass dla leaguesharpa zrobionego przez popierdolca joduska jest warty mniej niż BoL XDD

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

L# nigdy nie będzie darmowy, darmowy może być tylko crack cebulo.

AHAHA cebulo przeczytaj co napisałeś i jeśli nadal tak myślisz, to jestes najglusza cebula jaka widzialem w internecie. L jest darmowy cebulko... Co za cebula.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...