Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop

Turoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej po wbiciu levela drop broni jest losowy. Nie ma przypisanych dorpów do poszczególnych leveli. 
Dragon Lore'a mogą dropnąć osoby, które posiadają aktualną operację. I dropnąc go możesz na tej samej zasadzie, czyli
podczas wbijania lvli. 

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Jak najbardziej po wbiciu levela drop broni jest losowy. Nie ma przypisanych dorpów do poszczególnych leveli. 

Dragon Lore'a mogą dropnąć osoby, które posiadają aktualną operację. I dropnąc go możesz na tej samej zasadzie, czyli

podczas wbijania lvli. 

Aha, dobra. Czyli jeżeli wyjdzie następna operacja i jak ją kupie to mam szanse na dragona? I czy dobrze mi się wydaje, że ten drop to w większości s**t?

Opublikowano

Aha, dobra. Czyli jeżeli wyjdzie następna operacja i jak ją kupie to mam szanse na dragona? I czy dobrze mi się wydaje, że ten drop to w większości s**t?

Tak, dobrze Ci się wydaje..  ^^

Opublikowano

Przy obecnej operacji nie narzekałem, bo dropnęły mi dwa skiny warte 10 euro, ale to dobrze, że szansa na Dragon Lore jest taka mała.

Opublikowano

­

O ile w następnej operacji będzie drop z kolekcji cobble, tak jak teraz był z cache, overpassa, cobbla i tych nowych.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...