Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opóźnienia w League of Legends

AmigoToyota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam okropne opóźnienia w LoL'u.

Postać reaguje na moje polecenia dopiero po kilku sekundach, jest tak ze skillami i samym poruszaniem się. Według gry mój ping waha się od 70-80, co nie jest pingiem, który przynosi jakieś straszne lagi.

Sprzęt mam dobry, więc jestem pewien, że to nie jego wina, w razie czego mogę podać.

W Battlefieldzie 3 na multiplayer mam podobną sytuację, ping to głównie liczby 68.69,70,71, a gra zachowuje się jakbym miał ni wiadomo jak wysoki ping, tzn, po prostu mam lagi. Taki sam ping mam w LoL'u. Prędkość mojego internetu to 200-300kb/s. Nigdy wcześniej nie miałem takiej sytuacji.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Witam, mam okropne opóźnienia w LoL'u.

Postać reaguje na moje polecenia dopiero po kilku sekundach, jest tak ze skillami i samym poruszaniem się. Według gry mój ping waha się od 70-80, co nie jest pingiem, który przynosi jakieś straszne lagi.

Sprzęt mam dobry, więc jestem pewien, że to nie jego wina, w razie czego mogę podać.

W Battlefieldzie 3 na multiplayer mam podobną sytuację, ping to głównie liczby 68.69,70,71, a gra zachowuje się jakbym miał ni wiadomo jak wysoki ping, tzn, po prostu mam lagi. Taki sam ping mam w LoL'u. Prędkość mojego internetu to 200-300kb/s. Nigdy wcześniej nie miałem takiej sytuacji.

Z góry dziękuję za pomoc.

Prędkość mojego internetu to 200-300kb/s

żartujesz sobie tym tematem? Jak to nawet 1mb nie jest i dziwisz się że masz opóźnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...