Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak naj myszka i klawiaura do 100 zł

Hazi™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

130zł powiadasz?

No to logitech g100s + ss qck lub tanią/a4tech mp-500 też dobra i klawiatura np microsoft wired keyboard 600. Trochę wyjdzie po za budżet no ale myśle że dołożysz ciutke

Opublikowano

130zł powiadasz?

No to logitech g100s + ss qck lub tanią/a4tech mp-500 też dobra i klawiatura np microsoft wired keyboard 600. Trochę wyjdzie po za budżet no ale myśle że dołożysz ciutke

To samo wlasnie pisalem, to dobry pomysl, jak chcesz troszke taniej klawiature to mozesz wziac logitecha k120, ale microsofta polecam.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Postanowiłem,że teraz całość wydam na myszke i podkladke.

Wiec nadal g100s najlepszy?

Dacie link do najlepszej myszki i dobej dużej podkladki za max 130 ? Chce,żeby byly w 1 sklepie,żeby nie placoc 2 razy za wysylke

card.png

Opublikowano

V7/8 jest o tyle złe, że wariuje na małym DPI. Brałbym logitecha zdecydowanie. Z dobrej, taniej podkładki to polecam zdecydowanie A4tech X7 Gaming. Posiadam nie tylko ja, ale również znajomi, chociaż osobiście używam maty do kart, bo jest po prostu większa, natomiast rozmiarów co do tego mousepada masz trochę do wyboru i wydaje mi się, że powinno wystarczyć, zależy jakie masz wymogi. Zdecydowanie godna polecenia podkładka.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...