Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile kosztowało by stworzenie takiego pluginu ?

KrejZi1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tak jak w temacie :) OPIS PLUGINU:

po zginięciu wyskakuje wiadomość 'Masz 10 sekund na pozegnanie sie z serwerem' i dostaje się bana na ustalony czas po ponownym wejściu na serwer wyskakuje komunikat "Masz bana do xx.xx.xxxx Unbana można zakupić na stronie xxxxx.pl" po zabiciu gracza wypada nam jego głowa po zdobyciu 8 głów możemy scraftować  złote jabłko (o danej nazwie )które jak zjemy to jakby dostajemy 1 życie i po zginięciu wyskakuje wiadomość na chacie 'Ufff... Bys dostal bana ale zjadles specjalne jablko!' jabłko można zjeść tylko jedno tz. Gdy zjadłem już jedno złote jabłko i mam te 2 życia to nie mogę mieć 3 muszę stracić 1 życie i dopiero wtedy będę mógł zjeść kolejne. Specjalna komenda którą odbanowywujemy graczy.

Chciałbym jeszcze aby w configu było można wszystko ustawiać np. crafting tego złotego jabłka | Czas bana | żeby złote jabłko można było zmieniać na inne przedmioty| specjalna permisja na nie dostawanie bana po śmierci.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Jebłem x.x serio. spadłem z łóżka a leżałem na samym środku :D

1. PlayerHeadDrop - drop głów

2. DeadBan - bany po śmierci + specialne wiad się nawet znajdą

3. Tutaj akurat nie znam pluginu ale skrypt 10 linii i po kłopocie, najwyżej plugin do żyć z hardcore i jakiś do preistoczenia głowy w +1życie i plugin za free

TEMAT

Opublikowano

Jebłem x.x serio. spadłem z łóżka a leżałem na samym środku :D

1. PlayerHeadDrop - drop głów

2. DeadBan - bany po śmierci + specialne wiad się nawet znajdą

3. Tutaj akurat nie znam pluginu ale skrypt 10 linii i po kłopocie, najwyżej plugin do żyć z hardcore i jakiś do preistoczenia głowy w +1życie i plugin za free

Tu Kur** leż, po co ma lagować serwer skryptami, jak można to w 1 pluginie zrobić?

Opublikowano

Zajmuje sie pisaniem pluginow ;) Moze nie na jakims zaawansowanym poziomie ale opisany przez ciebie plugin to dla mnie 20 min pracy. Jesli jestes zainteresowany napisz do mnie na priv. ;)

Opublikowano

@pablos11

Leż dalej mi to nie przeszkadza...

@TheMajster

Zapisze sobie twój nick i jak będę miał już go zamiar kupić to do Ciebie napisze.

@ArganPL2

Jak TheMajster nie będzie zainteresowany po jakimś czasie to napisze do Ciebie.

Dzięki all temat do zamknięcia ;)

O

/V\

/''\

Opublikowano

@pablos11

Leż dalej mi to nie przeszkadza...

@TheMajster

Zapisze sobie twój nick i jak będę miał już go zamiar kupić to do Ciebie napisze.

@ArganPL2

Jak TheMajster nie będzie zainteresowany po jakimś czasie to napisze do Ciebie.

Dzięki all temat do zamknięcia ;)

Okey

Zajmuje sie pisaniem pluginow ;) Moze nie na jakims zaawansowanym poziomie ale opisany przez ciebie plugin to dla mnie 20 min pracy. Jesli jestes zainteresowany napisz do mnie na priv. ;)

Haha, Ciekawe :)

Pewnie sama komenda :)

Pamiętaj, ze baza danych w tym sie przyda, gdzieś muszą sie te zjedzone jabłka zapisywać i oczywiście bany :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...