Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assasins's Creed Black Flag czy Far Cry 3?

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na twoim miejscu stawiałbym na Far Cry 3 jak i 4, tam jest znacznie więcej akcji niż w AC. A przynajmniej wg mnie. Jakoś AC mi nie podchodzi, znudziło mnie ciągłe bieganie w te i wewte. Tam rozwija się fabuła bardziej, a w FC jest nieco więcej akcji, dodatkowo w FC4 mamy większe możliwości wyboru dalszego ciągu gry.

Opublikowano

Trudno określic, AC : Black flag to najlepsza część wg mnie jakiegokolwiek assasina

Ale far cry 3 to jedna z najlepszych części FC pod względem fabuły

Więc jak wolisz być piratem, prowadzić abordaże i zachwycać się otwartym światem na pirackim okręcie to wybierz AC

Jeśli wolisz troche ponapierdzielać i bardzo wczuć się w fabułe to wybierz far cry 3

Ja osobiscie w far cry 3 tak wczułem się w fabułe ze gre w 3 dni przeszedłem :D

Opublikowano

Ja bym wybrał black flag. Więcej jest fabuły i są statki, bitwy morskie. Przejście samej fabuły w far cry 3 to maks 10h gry. Większość czasu zajmują strażnice, nudne misje poboczne i maszty. Razem to do 40h.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Far Cry 3, lubie AC ale Black Flag mnie strasznie zniechęcił, nie nawidzę tych statków, po prostu ich nie lubię w AC przynajmniej mi tam nie pasują.

Opublikowano

Moim zdaniem AC mimo że FC jest ciekawe nawet bardzo to gra jest cholernie krótka o ile nie liczymy strażnic, które są sztucznym przedłużaniem gry no i są strasznie monotonne. W AC jest dużo fabuły, która jest bardzo ciekawa a gra w serii zajmuję drugie miejsce bo historii Ezio bo moim zdaniem trójka była słaba...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...