Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co napisać żeby moja postać została odblokowana po próbie handlu?

Mentosky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
moja postać w grze metin 2 została zbanowana powodem "Aukcja na allegro", ostatni raz grałem rok temu i nic takiego nie miało miejsca, albo to jakaś pomyłka, albo ktoś mi wszedł na to konto, chociaż hasło to samo działa, proszę o pomoc, czy ktoś wie jak napisać do supportu żeby moja postać była przywrócona? Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak ja to lubie , kolega pisze to : 

Witam,
moja postać w grze metin 2 została zbanowana powodem "Aukcja na allegro", ostatni raz grałem rok temu i nic takiego nie miało miejsca, albo to jakaś pomyłka, albo ktoś mi wszedł na to konto, chociaż hasło to samo działa, proszę o pomoc, czy ktoś wie jak napisać do supportu żeby moja postać była przywrócona? Pozdrawiam.

A ktos odpisuj byle gówno xD

Chyba nic na to nie poradzą cheaty i handel to dwie najgorsze kary za jakie możesz otrzymać blokadę.

Ja bym od razu warnował takie odpowiedzi ;)

Wyobraz sobie ze wiem jak do nich napisac !

Wchodzisz na :

http://support.pl.metin2.gameforge.com/index.php

Najpierw muszisz zrobic konto na supporcie , potem wypełnic formularz i czekac na odpowiedz ;)

Pozdrawiam. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Może faktycznie jest to pomyłka. 

http://support.pl.metin2.gameforge.com/index.php

Napisz do nich zgłoszenie. Odpiszą, chociaż nie ma za wielkich szans na "zmiłuj się".

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

wątpie zebys mowil prawde bo tak mowisz,ze ban za handel a rok temu grales niby,A wtedy na 100% z przed roku nie chcialoby ci sie kopac waidomosci.Wiec kolego nie ściemniaj.Kupywaleś cos i gmowi sie wydawalo podejrzane,ze handel i dajesz np itemki za free ewentualnie ten facet nagrywał od aukcji kupna rozmowy spotkania sie w grze i przekazanie itemkow.Tak wiec przykro nam.Bo  itemy itd jest wlasnościa firmy gameforge,a nie graczy.Pozdro

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...