Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Xbox Live Gold

Xskiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie subskypcji Xbox Live Gold.

Sporo słyszałem na temat darmowych kodów na ową usługę, aczkolwiek jak dotąd spotkałem się z samymi fake'ami... po prostu nie uświadczyłem żadnego darmowego sposobu.

No i moje pytanie, czy istnieje jakiś sposób aby otrzymać darmowy trial czy ogóle pełną subskypcję ?

Jeśli nie... To czy byłby ktoś tak dobry i udostępnił mi takową. Pragnę zaznaczyć iż subskypcja, czy też trial, będzie wykorzystany w celach recenzji gier.

Ewentualnie mogę zapłacić płatnością SMS, ale proszę o naprawdę tanie i normalne propozycje.

Pozdrawiam.

gra.png

Opublikowano

możesz sobie załatwić na miesiąc za darmo dodając kartę kredytową, jak się skończy to na necie robisz sobie nową karte gdzieś w GB i zakładasz kolejnego golda a potem migracja konta :)

Aktualnie nie ma żadnych sposobów na darmowego triala czy golda. Jeśli chcesz to mogę ci oddać jeden kod trial na 48h :)

dużo ich masz?

Opublikowano

możesz sobie załatwić na miesiąc za darmo dodając kartę kredytową, jak się skończy to na necie robisz sobie nową karte gdzieś w GB i zakładasz kolejnego golda a potem migracja konta :)

Już się z tym bawiłem i aktualnie oczekuję na jakąś weryfikację karty... . Wiem że przy zakładaniu nowego konta bezpośrednio na konsoli również możemy skorzystać z miesięcznej subskrybcji ale jest to chyba ograniczone do 3... bo u mnie pojawia się błąd.

gra.png

Opublikowano

dużo ich masz?

Dosłownie pare, robiłem je z Doritos'ów gdyż mieli akcje na FB z trialami.

signature.png

Opublikowano

Dosłownie pare, robiłem je z Doritos'ów gdyż mieli akcje na FB z trialami.

wystaw na allegro, zejdą ci w parę minut :) Sam miałem ponad 150 takich kodów, jak świeże bułeczki schodzą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...