Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy według was S.K.I.L.L uruchamia się za długo ?

MAT0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie to wygląda tak, ze zdążę herbatę zrobić, kolacje, jabłko sobie zjem .. i dopiero jak przyjde gra jest uruchomiona :v , nie wiem czy to tylko u mnie tak, ale gra sie bardzo długo włącza

Opublikowano

Jak zdążysz herbate zrobić i kolacje zjeśc i jabłko to przynajmniej będziesz gotowy do grania :D Ale u mnie wygląda to tak że odpalam przez pliki skilla i jest szybciej niż odpaliłbym przez gameforga itp ;) a zajmuje to kolo 1 min max :)

Opublikowano

No to jest tak, że włączam gre przez ikonkę skilla, potem czekam aż można będzie kliknąć start, i potem wyskakuje logo S.K.I.L.L i po tym dopiero zaczyna sie czekanie :D

Opublikowano

No to jest tak, że włączam gre przez ikonkę skilla, potem czekam aż można będzie kliknąć start, i potem wyskakuje logo S.K.I.L.L i po tym dopiero zaczyna sie czekanie :D

No to każdy tak ma niestety tą max minute trzeba poczekać :D

Opublikowano

Haha 4 minuty i długo? LOOOL :D

Ja na swoim starym komputerze odpalałem skilla 20 minut. TAK 20 MINUT.

Teraz mam nowy hehe i odpalam go w 8 minut. Mało ramu.

W sumie mi to nie przeszkadza, można przejrzeć fejsa i w ogóle :)

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

W takim razie podaj specifikacje twojego komputera, usun syfy z komputera oraz przeskanuj go.

Komputer reinstalowany kilka dni temu, jedna gra zainstalowana na nim ;) 

2000 MB Ram

Intel® Celeron ® Cpu B800 1.50 ghx x2 

Intel Graphics Family

Tak wiem, komputer do przeglądania neta co najwyżej , natomiast mi chodzi bez problemu na średnich s.k.i.l.l , menu jakoś nie chodzi maks płynnie, ale sama rozgrywka owszem :)

Opublikowano

Duża gra, (chyba) słaby silnik, a 2G ramu cię nie zbawi racja, że masz minimalne wymagania.

A takie pytanie, masz jakiś program typu GG, Skype kiedy grasz ? Jak tak to WYŁĄCZ

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...