Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieciarnia w CS:GO

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dostałem kicka na 7 dni, specjalnie zagrałem wieczorem, bo w dzień masa dzieci była z kilkoma killami.

Grając wieczorem natrafiłem na 5osobowy team i jakiegoś zjebanego dzieciaka który mial po 8rundach 1 kill z czego ja 20 i kierowałem cały team.

Było 5 osób, miałem 2hp chciałem zrobic save, to dziecko sie wkurzylo i darlo sie " noob noob noob "

Po czym dostałem kicka od 4osobowego ruskowego teamu na tydzień.

K***a to już jest do niewytrzymania, zawsze jak jest start, to prosze o to abym nie napotkal dziecka z armii jot.pe, zadnego ruska, dzieciaka z profilem minecrafta.

Ale tak nie jest, trafisz na jakiegos ruska i masz nadmierne wyrzucanie, ostatniego kicka 2dni temu dostałem, po moich 20fragach gorsza osoba miala 5 killi, ledwo ugrywalem mecz, wygrywalismy ale dzieci zaczely mnie z noza bic.

W dodatku probowalem tym zjebanym programem na usuniecie rusków coś zrobić, ale nie kurwa, natrafiło mi na rusków poza Rosją.

5 osobowego teamu nie jest tak łatwo znaleźć, jakieś dzieci mówią " ej znalazłem team 4 osobowy, dołącz do nas " po czym nawet nie graja na rozgrzewce i jednemu ping do 1000 podskakuje , 2 klawiatura nie działa a 3 z bolem dupy kazdego kickuje.

Nie po to kupywalem cs:go zeby sluchac zjebanej spolecznosci, tak jest tylko na nizszych rangach, gralem na wyzszych, wszyscy sie broniami wymieniali, tutaj jak stracisz bron, to koles sobie wezmie awp i jak cos ci sie nie spodoba ze ci zabral to cie kicka tak jak reszta jego spolecznosci.

Pozdrawiam. I tutaj macie dowód, że nie da się wyjść z niższej rangi KURWA.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=534246818

Coraz mam mniejsza nadzieje, ze ktos na tym swiecie nie jest dzieckiem z CS:GO

Prosze nie zamykac tego tematu, moze znajdzie sie jakas osoba co mnie zrozumie i zagra ze mna wspolnie i zaglosuje na f2 ( NIE )

Opublikowano

Znam twój ból dzis dostałem po raz drugi bana przez kicka na 7 dni nie powiem ze kreowałem gre ale grałem całkiem spoko i jakis j****y rusek mnie wywalił ze nie ugrałem sytuacji 3 na 1 te bany sa poje a jeszcze gorzej te Ruskie ścierwa teraz to juz wgl mnie odeszła chęć na ta gre i ja odinstalowałem ;)

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Ban na 7 dni za kick? To nieźle musisz lamić skoro aż tak często Cię wywalali

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...